En uygun fiyatlı kasko sigortası Koalay'da

29.07.2016 - 16:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2680+ kez okundu.
 

En uygun fiyatlı kasko sigortası Koalay'da

Nasıl olsa trafik sigortam var diyerek kasko sigortası yaptırmıyorsanız, bir kere daha düşünmenizde fayda var.
Her ne kadar ülkemizde kasko sigortasının yaptırılması zorunlu olmasa da aracınızın yanması, çalınması, çalınmaya teşebbüs edilmesi veya kaza sonucu oluşabilecek zararları güvence altına almak açısından aracınız için yaptırmanız önerilen bir sigorta türüdür.   Nasıl olsa trafik sigortam var diyerek kasko sigortası yaptırmıyorsanız, bir kere daha düşünmenizde fayda var. Trafik sigortası, sadece üçüncü kişilere verilen zararları karşılar ve kendi aracınızın hasarını ödemez. Kendi aracınıza gelecek zararları teminat altına almak için kasko sigortası yaptırmanız gerekir. Şirketler, teminatların geliştirilmesi amacıyla paket poliçeler oluşturmakta, kasko sigortaları ile birlikte İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası,  Ferdi Kaza Sigortası, Seyahat Araç Destek Sigortası gibi teminatlar da ek poliçelerle verilmekte.   Kasko sigortası yaptırmak isteyenlerin ihtiyaçlarına uygun seçenekleri inceleyebilmesi ve sigortalarını satın alabilmesi için zaman ve enerji harcamasına gerek yok. Koalay ile sigorta sorgulama yapmak, kasko sigortası yaptırmak çok pratik  ve kolay. Koalay.com bütçeye ve ihtiyaçlara en uygun sigorta tekliflerini hazırlayarak araç sahiplerinin hem zamandan tasarruf etmelerini hem de en uygun teklifle sigortalarını satın alabilmelerini sağlıyor.   Koalay’ın internet sitesi www.koalay.com’u ziyaret ettiğinizde, sadece 5 kolay soruyu yanıtlamanız yeterli. Böylelikle size sunulan kasko fiyat tekliflerini dilediğiniz gibi inceleme fırsatına sahip oluyorsunuz. Koalay’ın sunduğu bu hizmet sayesinde birçok sigorta şirketinden aynı anda kasko sigortası fiyat teklifi alıyor, teklifler arasında karşılaştırma yaparak hangi sigorta şirketinden kasko sigortanızı yaptıracağınıza karar verebiliyorsunuz. Koalay.com, sigorta şirketlerini sorgulayarak size sunduğu teklifler için herhangi bir ücret talep etmemekte.   Kasko sigortası yaptırılırken bilmenizde fayda var; sadece araçta bulunan standart lastik ve jantlar otomatik teminat kapsamındadır. Araca sonradan ilave edilen özel lastik, çelik jantlar, değer olarak standartlarından farklı olduğu için, değerleri sigortalı ile sigortacı tarafından mutabık kalınarak tespit edilmeli, poliçede ayrıca belirtilmelidir. Orijinal olmayan radyo, teyp, kolonlar, equalizer, klima, alarm, telsiz, telefon, faks, otomatik anten, takometre gibi cihazlar, ancak ek prim alınarak kasko poliçesi kapsamına dahil edilebilmektedir. Sigorta şirketlerinin acentelerini dolaşıp kasko sigortası sorgulaması ile uğraşmak, fiyat teklifi almak yerine Koalay.com’u ziyaret edebilirsiniz. Koalay.com web sitesi, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun teklifi arama işini sizin adınıza yapar ve sizin zamandan tasarruf etmenizi, poliçenizi kolayca satın almanızı sağlayacak.
Nasıl olsa trafik sigortam var diyerek kasko sigortası yaptırmıyorsanız, bir kere daha düşünmenizde fayda var.

Her ne kadar ülkemizde kasko sigortasının yaptırılması zorunlu olmasa da aracınızın yanması, çalınması, çalınmaya teşebbüs edilmesi veya kaza sonucu oluşabilecek zararları güvence altına almak açısından aracınız için yaptırmanız önerilen bir sigorta türüdür.

 

Nasıl olsa trafik sigortam var diyerek kasko sigortası yaptırmıyorsanız, bir kere daha düşünmenizde fayda var. Trafik sigortası, sadece üçüncü kişilere verilen zararları karşılar ve kendi aracınızın hasarını ödemez. Kendi aracınıza gelecek zararları teminat altına almak için kasko sigortası yaptırmanız gerekir. Şirketler, teminatların geliştirilmesi amacıyla paket poliçeler oluşturmakta, kasko sigortaları ile birlikte İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası,  Ferdi Kaza Sigortası, Seyahat Araç Destek Sigortası gibi teminatlar da ek poliçelerle verilmekte.

 

Kasko sigortası yaptırmak isteyenlerin ihtiyaçlarına uygun seçenekleri inceleyebilmesi ve sigortalarını satın alabilmesi için zaman ve enerji harcamasına gerek yok. Koalay ile sigorta sorgulama yapmak, kasko sigortası yaptırmak çok pratik  ve kolay. Koalay.com bütçeye ve ihtiyaçlara en uygun sigorta tekliflerini hazırlayarak araç sahiplerinin hem zamandan tasarruf etmelerini hem de en uygun teklifle sigortalarını satın alabilmelerini sağlıyor.

 

Koalay’ın internet sitesi www.koalay.com’u ziyaret ettiğinizde, sadece 5 kolay soruyu yanıtlamanız yeterli. Böylelikle size sunulan kasko fiyat tekliflerini dilediğiniz gibi inceleme fırsatına sahip oluyorsunuz. Koalay’ın sunduğu bu hizmet sayesinde birçok sigorta şirketinden aynı anda kasko sigortası fiyat teklifi alıyor, teklifler arasında karşılaştırma yaparak hangi sigorta şirketinden kasko sigortanızı yaptıracağınıza karar verebiliyorsunuz. Koalay.com, sigorta şirketlerini sorgulayarak size sunduğu teklifler için herhangi bir ücret talep etmemekte.

 

Kasko sigortası yaptırılırken bilmenizde fayda var; sadece araçta bulunan standart lastik ve jantlar otomatik teminat kapsamındadır. Araca sonradan ilave edilen özel lastik, çelik jantlar, değer olarak standartlarından farklı olduğu için, değerleri sigortalı ile sigortacı tarafından mutabık kalınarak tespit edilmeli, poliçede ayrıca belirtilmelidir. Orijinal olmayan radyo, teyp, kolonlar, equalizer, klima, alarm, telsiz, telefon, faks, otomatik anten, takometre gibi cihazlar, ancak ek prim alınarak kasko poliçesi kapsamına dahil edilebilmektedir.

Sigorta şirketlerinin acentelerini dolaşıp kasko sigortası sorgulama ile uğraşmak, fiyat teklifi almak yerine Koalay.com’u ziyaret edebilirsiniz. Koalay.com web sitesi, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun teklifi arama işini sizin adınıza yapar ve sizin zamandan tasarruf etmenizi, poliçenizi kolayca satın almanızı sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.