Doçent Serin: Hazırız!

SİYASET 30.03.2019 - 14:03, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3215+ kez okundu.
 

Doçent Serin: Hazırız!

Yerel seçimlerde büyük çıkış yapması beklenen Büyük Birlik Partisi’nin Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin kendinden emin konuştu: "Gerede'yi halkımızla birlikte yönetmeye hazırız"
Yaklaşık 3 ay önce Gerede'de teşkilatlanan ve yaptığı çalışmalar sonucunda Gerede'de yerel seçimlerin baş aktörlerinden biri haline gelen Büyük Birlik Partisi ve Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin'e olan yoğun ilgi azalmadan devam ediyor.   Doç. Dr. Emin Serin ve kendisine bağlı ekipler, aylardır, fabrikalar ve diğer iş yerlerinin yanı sıra, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak yoğun bir çalışma yürütüyor.   Alışılagelmiş seçim kampanyalarının dışında çalışmalar yapan Doç. Dr. Serin, diğer adaylar gibi çizimlere dayalı vaatlerin olduğu proje kitapçığı bastırmak yerine, online ortamda www.eminserin.com üzerinden indirilebilir, "Proje Yönetim Anlayışı ve Gelecek Vizyonu" belgesini yayınladı. Kendi özgeçmişi, Gerede'nin mevcut durum analizi ve gelecek vizyonu ile vizyoner projelerinin bulunduğu "Proje Yönetim Anlayışı ve Gelecek Vizyonu" Doç. Dr. Emin Serin'in diğer çalışmaları gibi yoğun ilgi gördü.   Süreçle ilgili bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, gördükleri yoğun ilgiden dolayı kendisi ve ekibinin memnun olduğunu, Gerede'yi halkla birlikte yönetmeye hazır olduklarını söyledi.   Önce dinledik, sonra vizyonumuzu oraya koyduk   Doç. Dr. Serin şöyle konuştu: "Birlikte Güçlü Gerede' diyerek, tertemiz bir üslupla çıktığımız bu yolda duruşumuzdan asla taviz vermedik. Polemikler ile zaman kaybetmek yerine 'Gerede için ne yapabiliriz?'i konuştuk. Esnafından işçisine, öğrencisinden emeklisine, ev hanımlarından memuruna, işsizine kadar toplumun her kesiminden kıymetli Geredeli hemşehrilerimizle görüştük. Önce onları dinledik, sonra vizyonumuzu ortaya koyduk. Bizim belediye yönetimimiz sadece belediye başkanı ve meclis üyelerinin belirleyeceği politikalara göre değil, toplumun her kesiminden oluşturacağımız 'Danışma Kurullarımız' aracılığıyla ortaya konan ihtiyaçlar ve çözüm yollarına göre belirlenecek. Gerede'yi, kıymetli Geredeli hemşehrilerimiz ile birlikte, katılımcı bir sistemle, ortak akıl ile yöneteceğiz. Aylardır edindiğimiz izlenimlere göre diyebilirim ki, ortaya koyduğumuz tertemiz üslubumuzu, dünyaya örnek olacak yönetim modelimizi beğenen ve samimiyetimize güvenen Gerede halkı bize görev vermeye hazır. Biz de halkımızdan alacağımız görev ile halkımızla birlikte Gerede'mizi şu anda bulunduğu noktadan çok daha ileriye ulaştırmaya hazırız. Gerede'yi halkımız ile birlikte yönetmeye hazırız."
Yerel seçimlerde büyük çıkış yapması beklenen Büyük Birlik Partisi’nin Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin kendinden emin konuştu: "Gerede'yi halkımızla birlikte yönetmeye hazırız"

Yaklaşık 3 ay önce Gerede'de teşkilatlanan ve yaptığı çalışmalar sonucunda Gerede'de yerel seçimlerin baş aktörlerinden biri haline gelen Büyük Birlik Partisi ve Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin'e olan yoğun ilgi azalmadan devam ediyor.

 

Doç. Dr. Emin Serin ve kendisine bağlı ekipler, aylardır, fabrikalar ve diğer iş yerlerinin yanı sıra, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak yoğun bir çalışma yürütüyor.

 

Alışılagelmiş seçim kampanyalarının dışında çalışmalar yapan Doç. Dr. Serin, diğer adaylar gibi çizimlere dayalı vaatlerin olduğu proje kitapçığı bastırmak yerine, online ortamda www.eminserin.com üzerinden indirilebilir, "Proje Yönetim Anlayışı ve Gelecek Vizyonu" belgesini yayınladı. Kendi özgeçmişi, Gerede'nin mevcut durum analizi ve gelecek vizyonu ile vizyoner projelerinin bulunduğu "Proje Yönetim Anlayışı ve Gelecek Vizyonu" Doç. Dr. Emin Serin'in diğer çalışmaları gibi yoğun ilgi gördü.

 

Süreçle ilgili bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Emin Serin, gördükleri yoğun ilgiden dolayı kendisi ve ekibinin memnun olduğunu, Gerede'yi halkla birlikte yönetmeye hazır olduklarını söyledi.

 

Önce dinledik, sonra vizyonumuzu oraya koyduk

 

Doç. Dr. Serin şöyle konuştu:
"Birlikte Güçlü Gerede' diyerek, tertemiz bir üslupla çıktığımız bu yolda duruşumuzdan asla taviz vermedik. Polemikler ile zaman kaybetmek yerine 'Gerede için ne yapabiliriz?'i konuştuk. Esnafından işçisine, öğrencisinden emeklisine, ev hanımlarından memuruna, işsizine kadar toplumun her kesiminden kıymetli Geredeli hemşehrilerimizle görüştük. Önce onları dinledik, sonra vizyonumuzu ortaya koyduk.
Bizim belediye yönetimimiz sadece belediye başkanı ve meclis üyelerinin belirleyeceği politikalara göre değil, toplumun her kesiminden oluşturacağımız 'Danışma Kurullarımız' aracılığıyla ortaya konan ihtiyaçlar ve çözüm yollarına göre belirlenecek.
Gerede'yi, kıymetli Geredeli hemşehrilerimiz ile birlikte, katılımcı bir sistemle, ortak akıl ile yöneteceğiz.
Aylardır edindiğimiz izlenimlere göre diyebilirim ki, ortaya koyduğumuz tertemiz üslubumuzu, dünyaya örnek olacak yönetim modelimizi beğenen ve samimiyetimize güvenen Gerede halkı bize görev vermeye hazır. Biz de halkımızdan alacağımız görev ile halkımızla birlikte Gerede'mizi şu anda bulunduğu noktadan çok daha ileriye ulaştırmaya hazırız. Gerede'yi halkımız ile birlikte yönetmeye hazırız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.