Çongar, güven tazeledi!

YAŞAM 04.07.2019 - 15:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3781+ kez okundu.
 

Çongar, güven tazeledi!

"Kent Konseyi başkanlık seçiminde Mehmet Çongar, oy birliği ile yeniden Başkan seçildi."
Gerede Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 76. Maddesi Gereğince 3. Dönem Gerede Kent Konseyi 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı olağan seçimli genel kurul ile yeniden başkan seçildi.  Olağan Genel Kurul,  açılış, yoklama ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Olağan genel kurul toplantısı divan kurulunun seçimi, protokol konuşmaları ile devam etti. Kent Konseyi başkanlık seçiminde Mehmet Çongar, oy birliği ile yeniden Başkan seçildi. Kent konseyi yürütme kurulu üye seçiminde; Yunus Özgen, Mutlu Yıldız, Yusuf Renkli, Nazım Gökdaş, Osman Yılmaz ve Hakan Özzeftçi yürütme kuruluna seçilen isimler oldu. Olağan genel kurul, dilek ve temenniler ile sona erdi.  Genel kurula Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, STK temsilcileri, muhtarlar ve kurum amirleri katıldı. Olağan genel kurul sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hayırlı olsun. Genel kurulda yeniden Kent Konseyi Başkanı Seçilen Mehmet Çongar’a ve yürütme kurulu üyelerine başarılı çalışmalar dilerim. Gerede Belediyesi ve Kent Konseyi olarak ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz, Kent Konseyi’nin her türlü fikir ve görüşlerine Belediye olarak açığız” ifadelerine yer verdi.
"Kent Konseyi başkanlık seçiminde Mehmet Çongar, oy birliği ile yeniden Başkan seçildi."

Gerede Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çongar, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 76. Maddesi Gereğince 3. Dönem Gerede Kent Konseyi 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı olağan seçimli genel kurul ile yeniden başkan seçildi. 

Olağan Genel Kurul,  açılış, yoklama ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Olağan genel kurul toplantısı divan kurulunun seçimi, protokol konuşmaları ile devam etti. Kent Konseyi başkanlık seçiminde Mehmet Çongar, oy birliği ile yeniden Başkan seçildi. Kent konseyi yürütme kurulu üye seçiminde; Yunus Özgen, Mutlu Yıldız, Yusuf Renkli, Nazım Gökdaş, Osman Yılmaz ve Hakan Özzeftçi yürütme kuruluna seçilen isimler oldu. Olağan genel kurul, dilek ve temenniler ile sona erdi. 

Genel kurula Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, STK temsilcileri, muhtarlar ve kurum amirleri katıldı. Olağan genel kurul sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hayırlı olsun. Genel kurulda yeniden Kent Konseyi Başkanı Seçilen Mehmet Çongar’a ve yürütme kurulu üyelerine başarılı çalışmalar dilerim. Gerede Belediyesi ve Kent Konseyi olarak ortak çalışmalar gerçekleştireceğiz, Kent Konseyi’nin her türlü fikir ve görüşlerine Belediye olarak açığız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.