Çift kale oynayan futbolcular hırslı ve istekli!

SPOR 05.07.2021 - 13:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3321+ kez okundu.
 

Çift kale oynayan futbolcular hırslı ve istekli!

"Gerede de hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibini Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri antrenmanda ziyaret ederek futbolculara yeni sezon öncesi başarılar diledi."
Ankara Keçiörengücü 2021-2022 sezonu hazırlıklarını Gerede ilçemizde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Keçiörengücü konukları Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Keçiörengücü’nün akşam antrenmanında konukları vardı. Gerede de hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibini Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri antrenmanda ziyaret ederek futbolculara yeni sezon öncesi başarılar diledi. Teknik direktör İlker Püren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirererk, “Geredespor Kulübüne nazik ziyareti için teşekkür ediyor, ligde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör İlker Püren yönetiminde sabah ilk antrenmanına ısınma hareketleri ile başlayan Mor Menekşeler ilerleyen bölümde kondisyon çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde çift kale oynayan futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Öte yandan Ankara Keçiörengücü takımdan ayrılan oyuncuların yerine yeni transferlerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Başkent ekibi son olarak İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nde forma giyen 21 yaşındaki stoper Yusuf Avcılar ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ankara Keçiörengücü’müz İstanbul Başakşehir FK’den 21 yaşındaki stoper Yusuf Avcılar ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yusuf’a, kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi.
"Gerede de hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibini Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri antrenmanda ziyaret ederek futbolculara yeni sezon öncesi başarılar diledi."

Ankara Keçiörengücü 2021-2022 sezonu hazırlıklarını Gerede ilçemizde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Keçiörengücü konukları Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu.

Keçiörengücü’nün akşam antrenmanında konukları vardı. Gerede de hazırlıklarını sürdüren Başkent ekibini Geredespor Kulüp Başkanı Bahri Esen ve Yönetim Kurulu üyeleri antrenmanda ziyaret ederek futbolculara yeni sezon öncesi başarılar diledi.
Teknik direktör İlker Püren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirererk, “Geredespor Kulübüne nazik ziyareti için teşekkür ediyor, ligde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör İlker Püren yönetiminde sabah ilk antrenmanına ısınma hareketleri ile başlayan Mor Menekşeler ilerleyen bölümde kondisyon çalışmasını gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde çift kale oynayan futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Öte yandan Ankara Keçiörengücü takımdan ayrılan oyuncuların yerine yeni transferlerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Başkent ekibi son olarak İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nde forma giyen 21 yaşındaki stoper Yusuf Avcılar ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Ankara Keçiörengücü’müz İstanbul Başakşehir FK’den 21 yaşındaki stoper Yusuf Avcılar ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Yusuf’a, kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.