Çay değilse de vatandaş isyanda!

14.07.2016 - 17:50, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2851+ kez okundu.
 

Çay değilse de vatandaş isyanda!

Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı iletilerde sunulan resimler, vahimliğin derecesini ortaya çıkarırken, pek çok vatandaş ise duruma isyan ederek; “Arıtmalar çalışmıyor,” iddialarını dillendirdiler.
Gerede’nin köylerinde yer alan çaylarda oluşan pislik ve çeşitli atıklar çevre sakinlerinin içini sızlatıyor. Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı iletilerde sunulan resimler, vahimliğin derecesini ortaya çıkarırken, pek çok vatandaş ise duruma isyan ederek; “Arıtmalar çalışmıyor,” iddialarını dillendirdi. Zaman zaman denetimden uzak halde kalan kimyasalların çaya salındığını öne süren çevre sakinleri, ilgililerin gereken ilgiyi göstermediğinden dert yanarak, duyarsızlık nedeniyle devletin üst makamlarına şikâyetçi olacaklarını aktardılar. Daha geçmiş yıllara kadar çayda balık tutulduğunu belirten vatandaşlar, dibi dahi görünmeyen katran karası bir renk alan çayın kokudan yanından dahi geçilemediğini dile getirdiler.  Sosyal medya kullanıcılarının dalga dalga yaydığı şikâyet ve sitem dolu iletilerin ne gibi bir sonuç doğuracağı merak edilirken, Gerede’de görev yapan yerel idarecilerin ise konuya bir an önce el atmaları bekleniyor.
Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı iletilerde sunulan resimler, vahimliğin derecesini ortaya çıkarırken, pek çok vatandaş ise duruma isyan ederek; “Arıtmalar çalışmıyor,” iddialarını dillendirdiler.

Gerede’nin köylerinde yer alan çaylarda oluşan pislik ve çeşitli atıklar çevre sakinlerinin içini sızlatıyor.


Sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı iletilerde sunulan resimler, vahimliğin derecesini ortaya çıkarırken, pek çok vatandaş ise duruma isyan ederek; “Arıtmalar çalışmıyor,” iddialarını dillendirdi.


Zaman zaman denetimden uzak halde kalan kimyasalların çaya salındığını öne süren çevre sakinleri, ilgililerin gereken ilgiyi göstermediğinden dert yanarak, duyarsızlık nedeniyle devletin üst makamlarına şikâyetçi olacaklarını aktardılar.


Daha geçmiş yıllara kadar çayda balık tutulduğunu belirten vatandaşlar, dibi dahi görünmeyen katran karası bir renk alan çayın kokudan yanından dahi geçilemediğini dile getirdiler. 

Sosyal medya kullanıcılarının dalga dalga yaydığı şikâyet ve sitem dolu iletilerin ne gibi bir sonuç doğuracağı merak edilirken, Gerede’de görev yapan yerel idarecilerin ise konuya bir an önce el atmaları bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.