Bolu çiftçisine 900 bin lira ödenek

EKONOMİ 05.01.2021 - 15:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2589+ kez okundu.
 

Bolu çiftçisine 900 bin lira ödenek

"Yıl boyunca Bolu çiftçisinin tüm isteklerini yerine getiren Bakan yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftası ek olarak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün kullanması için 900 bin liralık ödeneği İl Özel İdaresi hesaplarına aktardı."
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftasında Bolu çiftçisi için kullanılmak üzere 900 bin lira ödenek gönderdi. Yıl boyunca Bolu çiftçisinin tüm isteklerini yerine getiren Bakan yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftası ek olarak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün kullanması için 900 bin liralık ödeneği İl Özel İdaresi hesaplarına aktardı. Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin tarafından İl Özel İdaresi hesaplarına aktarılan 900 bin lira ödenek 2021 yılında Bolu çiftçisi için kullanılacak. Gelen bu ödenek ile İl Müdürlüğü, Bolulu çiftçilerin ihtiyacı olan tarımsal girdilerden tohumluk temin edilerek 75 hibeli olarak dağıtımı gerçekleştirilecek. Dağıtılacak tohumluklar özellikle ülkemizde arz açığı olan buğday, mısır, ayçiçeği, arpa vb. gibi ilimizde de ürün deseninde bulunan bitkilerden oluşacak. Yine gelen ödenek ile tohumluk haricinde küçük aile işletmelerine yönelik sera yapımı, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi gelir getirici projeler uygulanarak Bolulu çiftçileri desteklenecek. Bu desteklemelerle ilgili Bolulu çiftçilerimizin il ve ilçe tarım müdürlüklerimize müracaat etmeleri yeterli olacak. 
"Yıl boyunca Bolu çiftçisinin tüm isteklerini yerine getiren Bakan yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftası ek olarak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün kullanması için 900 bin liralık ödeneği İl Özel İdaresi hesaplarına aktardı."

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftasında Bolu çiftçisi için kullanılmak üzere 900 bin lira ödenek gönderdi.

Yıl boyunca Bolu çiftçisinin tüm isteklerini yerine getiren Bakan yardımcısı Fatih Metin, yılın son haftası ek olarak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün kullanması için 900 bin liralık ödeneği İl Özel İdaresi hesaplarına aktardı.

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin tarafından İl Özel İdaresi hesaplarına aktarılan 900 bin lira ödenek 2021 yılında Bolu çiftçisi için kullanılacak. Gelen bu ödenek ile İl Müdürlüğü, Bolulu çiftçilerin ihtiyacı olan tarımsal girdilerden tohumluk temin edilerek 75 hibeli olarak dağıtımı gerçekleştirilecek.
Dağıtılacak tohumluklar özellikle ülkemizde arz açığı olan buğday, mısır, ayçiçeği, arpa vb. gibi ilimizde de ürün deseninde bulunan bitkilerden oluşacak. Yine gelen ödenek ile tohumluk haricinde küçük aile işletmelerine yönelik sera yapımı, çilek, ahududu ve böğürtlen gibi gelir getirici projeler uygulanarak Bolulu çiftçileri desteklenecek.

Bu desteklemelerle ilgili Bolulu çiftçilerimizin il ve ilçe tarım müdürlüklerimize müracaat etmeleri yeterli olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.