Bayramda Gerede'de buluştular

20.09.2016 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1640+ kez okundu.
 

Bayramda Gerede'de buluştular

Gerede'de yapılan bayramlaşma yoğun ilgi ile karşılandı.
Kurban Bayramı’nın ikinci günü Gerede’de düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun katılım eşliğinde gerçekleşti. İlçemizdeki bayramlaşma törenine, Milli Savunma Bakanlığı'na atanan ilk sivil müsteşar olması yönüyle son dönemde Türkiye'nin en çok konuştuğu isimler arasında gelen Geredeli hemşehrimiz Ali Fidan da katıdı. Gerede'de düzenlenen bayramlaşmaya Milli Savunma Bakanlığı müsteşarı Ali Fidan, TAPDK Kurul Üyesi Geredeli hemşehrimiz Doç. Dr. Murat Doğanay, Ak Parti teşkilat başkanları Nurettin Doğanay, Ali Şafak, Bolu milletvekili Ali Ercoşkun, belediye başkanları Aladdin Yılmaz, Mustafa Allar, il genel meclisi başkanı Yaşar Yüceer ve Ak Partili yönetici ve vatandaşlar katıldı. Sıkı dost olan siyasilerin samimi havaları ve yakınlaşmaları Bolu adına önümüzdeki süreçte çok güzel hizmet ve yatırımların yapılacağı sinyalini verdi
Gerede'de yapılan bayramlaşma yoğun ilgi ile karşılandı.

Kurban Bayramı’nın ikinci günü Gerede’de düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun katılım eşliğinde gerçekleşti.

İlçemizdeki bayramlaşma törenine, Milli Savunma Bakanlığı'na atanan ilk sivil müsteşar olması yönüyle son dönemde Türkiye'nin en çok konuştuğu isimler arasında gelen Geredeli hemşehrimiz Ali Fidan da katıdı.

Gerede'de düzenlenen bayramlaşmaya Milli Savunma Bakanlığı müsteşarı Ali Fidan, TAPDK Kurul Üyesi Geredeli hemşehrimiz Doç. Dr. Murat Doğanay, Ak Parti teşkilat başkanları Nurettin Doğanay, Ali Şafak, Bolu milletvekili Ali Ercoşkun, belediye başkanları Aladdin Yılmaz, Mustafa Allar, il genel meclisi başkanı Yaşar Yüceer ve Ak Partili yönetici ve vatandaşlar katıldı.

Sıkı dost olan siyasilerin samimi havaları ve yakınlaşmaları Bolu adına önümüzdeki süreçte çok güzel hizmet ve yatırımların yapılacağı sinyalini verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.