Başvurular başladı..

EĞİTİM 21.05.2021 - 11:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2375+ kez okundu.
 

Başvurular başladı..

"Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Özgen sınav başvurularının internet üzerinden online olarak Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu web sitesi üzerinden yapılması gerektiğini duyurdu."
Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu (HAFIZİHO) sınava giriş başvuruları başladı. Okul Müdürü Fatih Özgen sınav başvurularının internet üzerinden online olarak Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu web sitesi üzerinden yapılması gerektiğini belirtti. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından birlikte yürütülen Hafızlık Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi kapsamında 5.sınıflar için Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu yeni dönem eğitim öğretim yılı sınava giriş başvuruları başladı. Edinilen bilgilere göre; sınırlı kontenjan ile sınav başvurularını başlatan Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu (HAFIZİHO) örgün eğitim ile birlikte hafızlık eğitimi veriyor. 4.sınıfı bitirmeye hak kazanmış öğrencilerin başvuru yapabileceği sınavlar online olarak yapılacak. Ayrıntı bilgi için okul ile irtibata 03743114917 numaralı telefondan geçilebilir. Öte yandan sınav başvurularının ardından hak kazanan öğrenciler yazılı sınav, mülakat sınavı ve ardından altı haftalık yaz eğitim süreci ile eğitim startı alacak.
"Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Özgen sınav başvurularının internet üzerinden online olarak Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu web sitesi üzerinden yapılması gerektiğini duyurdu."

Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu (HAFIZİHO) sınava giriş başvuruları başladı.

Okul Müdürü Fatih Özgen sınav başvurularının internet üzerinden online olarak Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu web sitesi üzerinden yapılması gerektiğini belirtti.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından birlikte yürütülen Hafızlık Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Projesi kapsamında 5.sınıflar için Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu yeni dönem eğitim öğretim yılı sınava giriş başvuruları başladı.

Edinilen bilgilere göre; sınırlı kontenjan ile sınav başvurularını başlatan Gerede Şehit İlhan Sezer İmam Hatip Ortaokulu (HAFIZİHO) örgün eğitim ile birlikte hafızlık eğitimi veriyor. 4.sınıfı bitirmeye hak kazanmış öğrencilerin başvuru yapabileceği sınavlar online olarak yapılacak. Ayrıntı bilgi için okul ile irtibata 03743114917 numaralı telefondan geçilebilir.

Öte yandan sınav başvurularının ardından hak kazanan öğrenciler yazılı sınav, mülakat sınavı ve ardından altı haftalık yaz eğitim süreci ile eğitim startı alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.