Başkan Allar: 'Pandemi süreci nedeniyle..'

YAŞAM 16.05.2021 - 03:01, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1893+ kez okundu.
 

Başkan Allar: 'Pandemi süreci nedeniyle..'

"Belediye Başkanı Allar; "Pandemi süreci nedeniyle kucaklaşamasakta dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz," dedi."
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar mesajında; "Pandemi süreci nedeniyle kucaklaşamasakta dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz," dedi. Başkan Allar, tebrik mesajında şu sözlere yer verdi; "Bayramlar kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsattır. Bayramlar affetmektir, küçüğünü ve büyüğünü bilmektir. Bayram, ramazanı şerifin bitmesinden dolayı üzüntü duyan Müslümanlara bir tesellidir. Pandemi süreci nedeniyle kucaklaşamasakta sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzlerce yıl barış ve adalete öncülük eden Türkiye, ne mutlu ki, günümüzde de yaşanan hiçbir insani drama seyirci kalmıyor, dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve mazlum halklar için bir umut ülkesi olmayı sürdürüyor. İsrail’in Kutsalımız olan Mescidi Aksa’ya saldırılarını da bu vesile ile tekrar kati bir dille kınıyor, siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, İlçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”
"Belediye Başkanı Allar; "Pandemi süreci nedeniyle kucaklaşamasakta dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz," dedi."

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar mesajında; "Pandemi süreci nedeniyle kucaklaşamasakta dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz," dedi.

Başkan Allar, tebrik mesajında şu sözlere yer verdi; "Bayramlar kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsattır. Bayramlar affetmektir, küçüğünü ve büyüğünü bilmektir. Bayram, ramazanı şerifin bitmesinden dolayı üzüntü duyan Müslümanlara bir tesellidir. Pandemi süreci nedeniyle kucaklaşamasakta sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzlerce yıl barış ve adalete öncülük eden Türkiye, ne mutlu ki, günümüzde de yaşanan hiçbir insani drama seyirci kalmıyor, dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve mazlum halklar için bir umut ülkesi olmayı sürdürüyor. İsrail’in Kutsalımız olan Mescidi Aksa’ya saldırılarını da bu vesile ile tekrar kati bir dille kınıyor, siz değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, İlçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.