Başkan Allar; 'Böyle bir şeye asla müsaade etmez..'

YAŞAM 24.03.2021 - 13:51, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1751+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Böyle bir şeye asla müsaade etmez..'

"Gerede Kaymakamı ve Gerede Belediye Başkanı, ilçede bulunan Huzurevi’nde yaşlılar haftasını kutladılar."
Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ilçede bulunan Huzurevi’nde yaşlılar haftasını kutladılar. Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçede bulunan Huzurevi’ni ziyaret ettiler. Kaymakam Ayhan ve Başkan Allar; Covid-19 tedbirleri kapsamında huzurevinde bulunan büyükleri ile kısa süreli sohbet gerçekleştirerek, Yaşlılar Haftalarını kutladılar. Ziyaret sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, pandemi döneminde Avrupa’da huzurevlerinde yaşlıların kaderlerine terk edilerek ölümle baş başa bırakıldığını anımsatarak; "Bizim gelenek, göreneklerimiz, inancımız böyle bir şeye asla müsaade etmez," dedi. Başkan Allar, açıklamasında;“18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle, Kaymakamımız Cengiz Ayhan ile birlikte Huzurevimizde bulunan amcalarımızı ve teyzelerimizi ziyaret ederek, hayır dualarını aldık. Pandemi dönemi de gösterdi ki Avrupa’da huzurevlerinde yaşlılar kaderlerine terk edilerek ölümle baş başa bırakıldılar. Haberlerde hep beraber izledik. Bizim gelenek, göreneklerimiz, inancımız böyle bir şeye asla müsaade etmez. Devletimiz onlara daha da özenerek çok iyi ve dikkatli bir şekilde baktı. Uygulanan kısıtlamalar onları korumak içindi ve başarılı da olundu. Yaşlılarımız toplumun hafızasıdır. Yeni kuşakların tecrübe abidesidir, bereketidir. Bu vesile ile Milli ve Manevi Değerlerimizi yarınlara taşıyan geçmişimizle, geleceğimizi birbirine bağlayan kıymetli amcalarımıza ve teyzelerimize; sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.
"Gerede Kaymakamı ve Gerede Belediye Başkanı, ilçede bulunan Huzurevi’nde yaşlılar haftasını kutladılar."

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ilçede bulunan Huzurevi’nde yaşlılar haftasını kutladılar.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçede bulunan Huzurevi’ni ziyaret ettiler.

Kaymakam Ayhan ve Başkan Allar; Covid-19 tedbirleri kapsamında huzurevinde bulunan büyükleri ile kısa süreli sohbet gerçekleştirerek, Yaşlılar Haftalarını kutladılar.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, pandemi döneminde Avrupa’da huzurevlerinde yaşlıların kaderlerine terk edilerek ölümle baş başa bırakıldığını anımsatarak; "Bizim gelenek, göreneklerimiz, inancımız böyle bir şeye asla müsaade etmez," dedi.

Başkan Allar, açıklamasında;“18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle, Kaymakamımız Cengiz Ayhan ile birlikte Huzurevimizde bulunan amcalarımızı ve teyzelerimizi ziyaret ederek, hayır dualarını aldık. Pandemi dönemi de gösterdi ki Avrupa’da huzurevlerinde yaşlılar kaderlerine terk edilerek ölümle baş başa bırakıldılar. Haberlerde hep beraber izledik. Bizim gelenek, göreneklerimiz, inancımız böyle bir şeye asla müsaade etmez. Devletimiz onlara daha da özenerek çok iyi ve dikkatli bir şekilde baktı. Uygulanan kısıtlamalar onları korumak içindi ve başarılı da olundu. Yaşlılarımız toplumun hafızasıdır. Yeni kuşakların tecrübe abidesidir, bereketidir. Bu vesile ile Milli ve Manevi Değerlerimizi yarınlara taşıyan geçmişimizle, geleceğimizi birbirine bağlayan kıymetli amcalarımıza ve teyzelerimize; sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.