Başkan Allar; 'Aynı anda 4 milli takım ağırlarız.'

SPOR 28.01.2021 - 11:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1684+ kez okundu.
 

Başkan Allar; 'Aynı anda 4 milli takım ağırlarız.'

"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; 'Burada aynı anda 4 milli takım ağırlayacak kapasitemiz var. Şimdiden yaz dönemi için rezervasyonlar gelmeye başladı,' dedi. Gerede’nin gururu Arkut SEM sporcuları; yarışmalarda 20 altın, 13 gümüş ve 12 bronz madalya olmak üzere toplamda 45 madalya kazanarak, bir kez daha gurur kaynağımız oldular."
Türkiye Kayak Federasyonu, Kayaklı Koşu B Grubu Yarışmaları Gerede Arkut Kayaklı Koşu, Biathlon Merkezinde yapıldı.Yarışların ardından madalya töreni ise dün kalabalık bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi. Arkut Kayaklı Koşu Merkezinde TKF Kayaklı Koşu Yarışmaları 26 ve 27 Ocak 2021 tarihlerinde tamamlandı. Yarışların ardından madalya töreni ise 27 Ocak 2021 Salı günü saat 15.00 da gerçekleştirildi. Türkiye Kayak Federasyonu, Kayaklı Koşu B Grubu Yarışmaları Gerede Gerede’de bulunan Arkut Kayaklı Koşu, Biathlon Merkezinde yapıldı. Yarışların iki etap şeklinde tamamlanırken madalya töreni de ikinci gün gerçekleştirildi. Gerede'de iki gün boyunca devam eden Kayaklı Koşu B Grubu 1.Etap Yarışmalarına 10 ilden 182 sporcu 7 kategoride katılım sağladı. Madalya törenine Türkiye Kayak Federasyonu’nun başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede GSH Müdürü Mustafa Kocakaya’da katılım sağlayarak sporcuları yalnız bırakmadı. Gerede’nin gururu Arkut SEM sporcuları ise; yarışmalarda 20 altın, 13 gümüş ve 12 bronz madalya olmak üzere toplamda 45 madalya kazanarak, bir kez daha gurur kaynağımız oldular. Madalya töreninde konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Türkiye’de 22 Kayak okulunun varlığından bahsederek; "Ancak bu piste sahip tek okuluz bu bizi bir adım öne çıkarıyor," vurgusu yaptı. Törende söz verilen Başkan Allar, katılımcılara da teşekkür ederek, şunları dile getirdi; “İlçemizin ve bölgenin göz bebeği Arkut Dağımızda Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu B Ligi yarışlarının madalya törenine katıldık. 26 Ocak’ta başlayan ve 27 Ocak Çarşamba günü sona eren Kayaklı Koşu B Ligi yarışlarında dereceye giren başta Geredeli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm kayakçılarımızı ve hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yaz dönemi bu pisti asfaltlayarak sporcularımızın antrenman yapabilmesini sağladık ve meyvelerini de müsabakalarda almaya başladık. Türkiye’de bizim gibi 22 Kayak Okulu var. Ancak bu piste sahip tek okuluz bu bizi bir adım öne çıkarıyor. Ayrıca gerek okul düzeyinde gerekse Avrupa düzeyinde milli takımların Gerede’de kamp yapmasının talebini sağlıyor. Burada şu anda aynı anda 4 milli takım ağırlayacak kapasitemiz var. Şimdiden yaz dönemi için rezervasyonlar gelmeye başladı. Biz Belediye olarak, kış memleketi Gerede’yi hem dünyaya tanıtma ve onların buraya gelmesini sağlama hem de bizim çocuklarımızın bu sporla tanışarak uluslararası organizasyonlara katılarak İstiklal Marşımızı okutmaları için tüm desteği sağlıyoruz. Bizde Kayak Federasyonumuza buraya göstermiş olduğu katkı ve teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe Spor Müdürlüğümüze ve onların nezdinde Arkut Sporcu Eğitim Merkezi yönetici ve antrenörlerine de ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum."
"Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; 'Burada aynı anda 4 milli takım ağırlayacak kapasitemiz var. Şimdiden yaz dönemi için rezervasyonlar gelmeye başladı,' dedi. Gerede’nin gururu Arkut SEM sporcuları; yarışmalarda 20 altın, 13 gümüş ve 12 bronz madalya olmak üzere toplamda 45 madalya kazanarak, bir kez daha gurur kaynağımız oldular."

Türkiye Kayak Federasyonu, Kayaklı Koşu B Grubu Yarışmaları Gerede Arkut Kayaklı Koşu, Biathlon Merkezinde yapıldı.Yarışların ardından madalya töreni ise dün kalabalık bir katılım eşliğinde gerçekleştirildi.

Arkut Kayaklı Koşu Merkezinde TKF Kayaklı Koşu Yarışmaları 26 ve 27 Ocak 2021 tarihlerinde tamamlandı. Yarışların ardından madalya töreni ise 27 Ocak 2021 Salı günü saat 15.00 da gerçekleştirildi.

Türkiye Kayak Federasyonu, Kayaklı Koşu B Grubu Yarışmaları Gerede Gerede’de bulunan Arkut Kayaklı Koşu, Biathlon Merkezinde yapıldı. Yarışların iki etap şeklinde tamamlanırken madalya töreni de ikinci gün gerçekleştirildi.

Gerede'de iki gün boyunca devam eden Kayaklı Koşu B Grubu 1.Etap Yarışmalarına 10 ilden 182 sporcu 7 kategoride katılım sağladı.

Madalya törenine Türkiye Kayak Federasyonu’nun başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede GSH Müdürü Mustafa Kocakaya’da katılım sağlayarak sporcuları yalnız bırakmadı.

Gerede’nin gururu Arkut SEM sporcuları ise; yarışmalarda 20 altın, 13 gümüş ve 12 bronz madalya olmak üzere toplamda 45 madalya kazanarak, bir kez daha gurur kaynağımız oldular.

Madalya töreninde konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Türkiye’de 22 Kayak okulunun varlığından bahsederek; "Ancak bu piste sahip tek okuluz bu bizi bir adım öne çıkarıyor," vurgusu yaptı.

Törende söz verilen Başkan Allar, katılımcılara da teşekkür ederek, şunları dile getirdi; “İlçemizin ve bölgenin göz bebeği Arkut Dağımızda Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Kayaklı Koşu B Ligi yarışlarının madalya törenine katıldık.

26 Ocak’ta başlayan ve 27 Ocak Çarşamba günü sona eren Kayaklı Koşu B Ligi yarışlarında dereceye giren başta Geredeli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm kayakçılarımızı ve hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yaz dönemi bu pisti asfaltlayarak sporcularımızın antrenman yapabilmesini sağladık ve meyvelerini de müsabakalarda almaya başladık.

Türkiye’de bizim gibi 22 Kayak Okulu var. Ancak bu piste sahip tek okuluz bu bizi bir adım öne çıkarıyor. Ayrıca gerek okul düzeyinde gerekse Avrupa düzeyinde milli takımların Gerede’de kamp yapmasının talebini sağlıyor. Burada şu anda aynı anda 4 milli takım ağırlayacak kapasitemiz var. Şimdiden yaz dönemi için rezervasyonlar gelmeye başladı.

Biz Belediye olarak, kış memleketi Gerede’yi hem dünyaya tanıtma ve onların buraya gelmesini sağlama hem de bizim çocuklarımızın bu sporla tanışarak uluslararası organizasyonlara katılarak İstiklal Marşımızı okutmaları için tüm desteği sağlıyoruz.

Bizde Kayak Federasyonumuza buraya göstermiş olduğu katkı ve teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe Spor Müdürlüğümüze ve onların nezdinde Arkut Sporcu Eğitim Merkezi yönetici ve antrenörlerine de ayrıca emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.