Gerede'ye yenisi geliyor!..

YAŞAM 05.04.2018 - 19:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3708+ kez okundu.
 

Gerede'ye yenisi geliyor!..

"Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, yarin ilcemizde yapacagi yeni sube acilisina tum vatandaslari davet etti."
Kurucu sahipliğini Geredeli hemşerilerimizden Başdurak kardeşlerin yaptığı zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu, Zonguldak, Devrek ve Gerede’de toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor. Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor. İlçemiz Gerede’de ki üçüncü market açılışını yapmaya hazırlanan Başdurak ailesi tüm hemşehrilerini davet ettiği açılışta; sürprizler, indirimler ve daha birçok aksiyonun olacağı günü 06 Nisan Cuma günü saat 14:00 olarak duyurdu. Kurucu sahipliğini Geredeli hemşerilerimizden Başdurak kardeşlerin yaptığı ve ülkemiz genelinde 54 mağaza ile faaliyet gösteren Başgimpa Marketler Zinciri Gerede’de ki mağaza sayısını 3’e çıkarıyor. Yarın saat 14'de yapacağı yeni şube açılışına herkesi davet eden yetkililer, ilçedeki en büyük mağaza olması planlanan şubenin eklentileriyle birlikte yaklaşık 1000 metrekare alanda hizmet vereceğini kaydetti. Cuma günü saat 14:00'deki açılış oncesi konuya iliskin yapılan açıklamada; "Gerede’de iki mağaza ile hizmet veriyoruz, inşallah Cuma günü de Hacı Baki Çevikoğlu Caddesi’ndeki mağazamız hizmete girecek, tüm hemşehrilerimiz açılışımıza davetlidir” ifadelerine yer verildi.
"Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, yarin ilcemizde yapacagi yeni sube acilisina tum vatandaslari davet etti."

Kurucu sahipliğini Geredeli hemşerilerimizden Başdurak kardeşlerin yaptığı zincir marketlerden olan Başgimpa; Ankara, Bolu, Zonguldak, Devrek ve Gerede’de toplam 54 mağaza ile faaliyet göstermeye devam ediyor.

Başgimpa, memleketine istihdam alanı kazandırmayı sürdürüyor. Binlerce kişiye sağladığı istihdam ve ülke ekonomisine kazandırdığı katma değer ile önemli zincirlerden biri olarak gösterilen Başgimpa, kazandırdığı yeni şubeleri ile de dikkat çekiyor.

İlçemiz Gerede’de ki üçüncü market açılışını yapmaya hazırlanan Başdurak ailesi tüm hemşehrilerini davet ettiği açılışta; sürprizler, indirimler ve daha birçok aksiyonun olacağı günü 06 Nisan Cuma günü saat 14:00 olarak duyurdu.

Kurucu sahipliğini Geredeli hemşerilerimizden Başdurak kardeşlerin yaptığı ve ülkemiz genelinde 54 mağaza ile faaliyet gösteren Başgimpa Marketler Zinciri Gerede’de ki mağaza sayısını 3’e çıkarıyor.

Yarın saat 14'de yapacağı yeni şube açılışına herkesi davet eden yetkililer, ilçedeki en büyük mağaza olması planlanan şubenin eklentileriyle birlikte yaklaşık 1000 metrekare alanda hizmet vereceğini kaydetti.

Cuma günü saat 14:00'deki açılış oncesi konuya iliskin yapılan açıklamada; "Gerede’de iki mağaza ile hizmet veriyoruz, inşallah Cuma günü de Hacı Baki Çevikoğlu Caddesi’ndeki mağazamız hizmete girecek, tüm hemşehrilerimiz açılışımıza davetlidir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.