Altun dönemi başladı

EĞİTİM 08.10.2019 - 08:28, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1418+ kez okundu.
 

Altun dönemi başladı

"Kandıra KYK Yurt Müdürü iken Gerede Yurt Müdürü olarak ilçemize atanan Gürol Altun tayin yazısının ardından ilçemizde görevine başladı."
Gerede Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Hatice Ünlüol’un Bolu İzzet Baysal KYK Yurt Müdürü olarak tayininin ardından boşalan koltuğa Geredeli hemşerimiz ve aynı zamanda Gerede KYK’nın eski personellerinden Gürol Altun atandı. Kandıra KYK Yurt Müdürü iken Gerede Yurt Müdürü olarak ilçemize atanan Gürol Altun tayin yazısının ardından ilçede görevine başladı. Gürol Altun kimdir? 1971 Gerede doğumlu olan Altun, 15 Ocak 1998 tarihinde KYK Bolu Bölge Müdürlüğünde ilk görevine başladı. 2001 yılında Gerede Yurt Müdürlüğüne yönetim memuru olarak atanarak 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam etti. 4 yıldır Kocaeli ili Kandıra ilçesi KYK Erkek Öğrenci Yurdunda yurt müdürü olarak görev yapan Altun, bu ay itibariyle Gerede KYK’nın yeni müdürü olarak görevine başladı.
"Kandıra KYK Yurt Müdürü iken Gerede Yurt Müdürü olarak ilçemize atanan Gürol Altun tayin yazısının ardından ilçemizde görevine başladı."

Gerede Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Hatice Ünlüol’un Bolu İzzet Baysal KYK Yurt Müdürü olarak tayininin ardından boşalan koltuğa Geredeli hemşerimiz ve aynı zamanda Gerede KYK’nın eski personellerinden Gürol Altun atandı.

Kandıra KYK Yurt Müdürü iken Gerede Yurt Müdürü olarak ilçemize atanan Gürol Altun tayin yazısının ardından ilçede görevine başladı.

Gürol Altun kimdir?

1971 Gerede doğumlu olan Altun, 15 Ocak 1998 tarihinde KYK Bolu Bölge Müdürlüğünde ilk görevine başladı. 2001 yılında Gerede Yurt Müdürlüğüne yönetim memuru olarak atanarak 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam etti. 4 yıldır Kocaeli ili Kandıra ilçesi KYK Erkek Öğrenci Yurdunda yurt müdürü olarak görev yapan Altun, bu ay itibariyle Gerede KYK’nın yeni müdürü olarak görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.