'Altıncı dönem hayırlı olsun..'

SİYASET 20.01.2021 - 15:23, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 5599+ kez okundu.
 

'Altıncı dönem hayırlı olsun..'

"Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses mazbatasını aldı."
Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses ve Seben İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Emre Erten mazbatalarını aldı. Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından ataması yapılan Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses mazbatasını, MKYK Üyesi ve Bölge koordinatörü Yusuf İbiş’ten aldı. Mazbata teslimi ile ilgili paylaşımda bulunan AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, “Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından ataması yapılan Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Demirses ve Seben İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Emrullah Emre Erten'in mazbatalarını MKYK Üyemiz, Bölge Koordinatörümüz  Yusuf İbiş Başkanımız ile birlikte takdim ettik. Yapılan atamaların Gerede ve Seben İlçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor; başkanlarımıza ve yönetimlerine altıcı dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
"Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses mazbatasını aldı."

Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses ve Seben İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Emre Erten mazbatalarını aldı.

Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından ataması yapılan Ak Parti Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses mazbatasını, MKYK Üyesi ve Bölge koordinatörü Yusuf İbiş’ten aldı.

Mazbata teslimi ile ilgili paylaşımda bulunan AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, “Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından ataması yapılan Gerede İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Demirses ve Seben İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Emrullah Emre Erten'in mazbatalarını MKYK Üyemiz, Bölge Koordinatörümüz  Yusuf İbiş Başkanımız ile birlikte takdim ettik. Yapılan atamaların Gerede ve Seben İlçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor; başkanlarımıza ve yönetimlerine altıcı dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.