Araç hurdaya döndü!

YAŞAM 15.11.2018 - 13:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2091+ kez okundu.
 

Araç hurdaya döndü!

"Olay yerine gelen 112 acil ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. "
Gerede’den Karabük istikametine seyir halinde giden otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. İlçemiz D-100 karayolundan Karabük istikametine doğru seyir halinde giden otomobil ile TIR sollama esnasında kaza yaptı. Tüvtürk muayene istasyonu mevkiinde meydana gelen kazada 80 AAH 745 plakalı Renault Europa markalı araç hurdaya döndü. TIR sürücüsünün de karıştığı kazada sürücü herhangi bir zarar görmezken, otomobilde bulunan sürücü dahil 3 kişi ise yaralandı. Olay yerine gelen 112 acil ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile araç içinde sıkışan yaralılar ivedi vaziyette çıkartılarak ilk yardım ekiplerine teslim edildi. Kaza sonrası geçişe kapanan yol yarım saatlik çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı.  
"Olay yerine gelen 112 acil ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. "

Gerede’den Karabük istikametine seyir halinde giden otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Önceki gün sabah saatlerinde meydana gelen kazada herhangi bir can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi. İlçemiz D-100 karayolundan Karabük istikametine doğru seyir halinde giden otomobil ile TIR sollama esnasında kaza yaptı. Tüvtürk muayene istasyonu mevkiinde meydana gelen kazada 80 AAH 745 plakalı Renault Europa markalı araç hurdaya döndü. TIR sürücüsünün de karıştığı kazada sürücü herhangi bir zarar görmezken, otomobilde bulunan sürücü dahil 3 kişi ise yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılar Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gerede İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile araç içinde sıkışan yaralılar ivedi vaziyette çıkartılarak ilk yardım ekiplerine teslim edildi.

Kaza sonrası geçişe kapanan yol yarım saatlik çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.