Gerede'de 150 öğrenci..

EĞİTİM 25.05.2018 - 17:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2708+ kez okundu.
 

Gerede'de 150 öğrenci..

"Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ederken, Ramazan Dede Bilgievi her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerin adeta kitap okuma yuvası oldu."
Geredeli öğrencilerin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, deyim yerindeyse bilgi saçmayı sürdürüyor. Gerede Belediyesi bünyesinde kurulan Ramazan Dede Bilgievi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi velilere yönelik düzenlediği etkinliğin ardından bu haftada derslere katılan 2, 3, ve 4.sınıf öğrencilerini mutlu etti. 2017-2018 eğitim öğretim yılında İngilizce, matematik ve değerler eğitimi derslerine katılan öğrenciler için geçtiğimiz günlerde belge takdim töreni düzenlendi. Törene Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Şişman katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Allar önce şark odasında velilere hitap etti. Başkan Allar; “Siz değerli hanımefendiler kış yaz çocuklarınızın ellerinden tuttunuz okul sonrası ve Cumartesi günleri Bilgievimize getirdiniz sizlere müteşekkiriz” dedi. 2500 üyeli Ramazan Dede Bilgi Evine 2017-2018 eğitim öğretim yılında aralıksız devam eden 150 öğrencinin belge aldığı tören sonrasında veliler, Başkan Allar’a verilen hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.
"Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ederken, Ramazan Dede Bilgievi her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerin adeta kitap okuma yuvası oldu."

Geredeli öğrencilerin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, deyim yerindeyse bilgi saçmayı sürdürüyor. Gerede Belediyesi bünyesinde kurulan Ramazan Dede Bilgievi, gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi velilere yönelik düzenlediği etkinliğin ardından bu haftada derslere katılan 2, 3, ve 4.sınıf öğrencilerini mutlu etti.

2017-2018 eğitim öğretim yılında İngilizce, matematik ve değerler eğitimi derslerine katılan öğrenciler için geçtiğimiz günlerde belge takdim töreni düzenlendi.

Törene Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Şişman katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Allar önce şark odasında velilere hitap etti. Başkan Allar; “Siz değerli hanımefendiler kış yaz çocuklarınızın ellerinden tuttunuz okul sonrası ve Cumartesi günleri Bilgievimize getirdiniz sizlere müteşekkiriz” dedi.

2500 üyeli Ramazan Dede Bilgi Evine 2017-2018 eğitim öğretim yılında aralıksız devam eden 150 öğrencinin belge aldığı tören sonrasında veliler, Başkan Allar’a verilen hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.