Teslim edilmesi isteniyor..

EĞİTİM 27.09.2017 - 16:06, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3148+ kez okundu.
 

Teslim edilmesi isteniyor..

"Geredeli öğrencinin adeta ikinci evi halini alan Ramazandede Bilgievi'nde yenilikler, hizmetler bitmiyor."
Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini Gerede ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, yeni dönemin başlayacağını duyurdu. Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, 2017-2018 eğitim öğretim yılı hafta başı itibarıyle başlıyor. Öğrencinin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, ilçemizde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet veriyor. Gerede Belediyesi bünyesindeki Kültür Sanat Merkezi ve Ramazan Dede Bilgievi; 2017-2018 eğitim öğretim yılı kurs ve etkinliklerine 2 Ekim Pazartesi günü başlıyor. 2010 yılından bu yana ilçede hizmet veren Gerede Belediyesinin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, yeni döneme başlıyor. Ramazan Dede Bilgievi, yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyor. Bilgievi, öğrenim gören ilkokul öğrencilerine yönelik İngilizce ve Matematik kurslarının yanında Değerler Eğitimi dersleri de düzenleyerek geleceğimiz olan çocuklarımızı, ahlaklı birer genç olarak yetişmeleri için üzerine düşeni yapacak. Öğrenciler dersteyken velilerine ise her sene olduğu gibi çeşitli konularda rehberlik hizmetleri verilmeye devam edilecek. Ayrıca HİK (Herkes İçin Kütüphane) Projesi kapsamında öğrenci velilerine bilgisayar eğitimi verilmesi planlanan kurslar arasında. Kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yaptığı çeşitli etkinliklerle isminden sıkça bahsettiren Bilgievi, 2.sınıftan 8.sınıfa kadar ilk ve ortaokul öğrencilerini Bilgievi Kütüphanesine davet ediyor. 3 adet bilgisayarın bulunduğu bilgisayar sınıfı ise kitap okuyan öğrencilere hem bir ödül niteliğinde hem de araştırmalarını yapabilecekleri bir sınıf olma özelliği taşıyor. Talep olması halinde 5. sınıflara da kurs açılacağı belirtilen Ramazan Dede Bilgievi’nden faydalanabilmek için öğrencilerin 2 adet fotoğraf, öğrenci ve velinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve Bilgievi’nden alınan kayıt formunun doldurulması ve teslim edilmesi isteniyor.
"Geredeli öğrencinin adeta ikinci evi halini alan Ramazandede Bilgievi'nde yenilikler, hizmetler bitmiyor."

Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini Gerede ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, yeni dönemin başlayacağını duyurdu.

Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, 2017-2018 eğitim öğretim yılı hafta başı itibarıyle başlıyor.

Öğrencinin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, ilçemizde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet veriyor. Gerede Belediyesi bünyesindeki Kültür Sanat Merkezi ve Ramazan Dede Bilgievi; 2017-2018 eğitim öğretim yılı kurs ve etkinliklerine 2 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

2010 yılından bu yana ilçede hizmet veren Gerede Belediyesinin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, yeni döneme başlıyor.

Ramazan Dede Bilgievi, yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyor. Bilgievi, öğrenim gören ilkokul öğrencilerine yönelik İngilizce ve Matematik kurslarının yanında Değerler Eğitimi dersleri de düzenleyerek geleceğimiz olan çocuklarımızı, ahlaklı birer genç olarak yetişmeleri için üzerine düşeni yapacak.

Öğrenciler dersteyken velilerine ise her sene olduğu gibi çeşitli konularda rehberlik hizmetleri verilmeye devam edilecek. Ayrıca HİK (Herkes İçin Kütüphane) Projesi kapsamında öğrenci velilerine bilgisayar eğitimi verilmesi planlanan kurslar arasında.

Kitap okuma alışkanlığı kazandırabilmek için yaptığı çeşitli etkinliklerle isminden sıkça bahsettiren Bilgievi, 2.sınıftan 8.sınıfa kadar ilk ve ortaokul öğrencilerini Bilgievi Kütüphanesine davet ediyor.

3 adet bilgisayarın bulunduğu bilgisayar sınıfı ise kitap okuyan öğrencilere hem bir ödül niteliğinde hem de araştırmalarını yapabilecekleri bir sınıf olma özelliği taşıyor. Talep olması halinde 5. sınıflara da kurs açılacağı belirtilen Ramazan Dede Bilgievi’nden faydalanabilmek için öğrencilerin 2 adet fotoğraf, öğrenci ve velinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve Bilgievi’nden alınan kayıt formunun doldurulması ve teslim edilmesi isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.