Hızlı girdiler!..

EĞİTİM 22.02.2017 - 14:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2110+ kez okundu.
 

Hızlı girdiler!..

Geredeli öğrencinin adeta ikinci evi halini alan Ramazandede Bilgievi'nde yenilikler, hizmetler bitmiyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunuyoruz,” şeklinde konuştu.
Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini Gerede ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, yeni dönemin başladığını duyurdu. Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, 2016, 2017 eğitim öğretim yılı ikinci dönemine açtığı kurs ve etkinlikleriyle devam ediyor. Öğrencinin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, ilçemizde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet veriyor.  Gerede Belediyesi bünyesindeki Kültür Sanat Merkezi ve Ramazan Dede Bilgievi; 2016, 2017 eğitim öğretim yılı ikinci dönemine açtığı kurs ve etkinlikleriyle devam ediyor. 2010 yılından bu yana ilçede hizmet veren Bilgievi, bu dönem ilkokul öğrencilerine ağırlık veriyor. İlçede eğitim gören 2, 3 ve 4 sınıflara yönelik açılan ingilizce, matematik ve değerler eğitimi dersleri öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Mayıs ayına kadar devam edecek olan düzenli kitap okuma etkinliği ile öğrenciler kitap okumaya teşvik ediliyor. Hacettepe Üniversitesi Teknokent Teknoloji Transfer Merkezi tarafından başlatılan herkes için kütüphane projesi kapsamında öğrenci velilerine bilgisayar eğitimleri devam ediyor. Temel bilgisayar eğitiminin ardından e-devlet eğitimleri de sona ermek üzere. Sonrasında ise sosyal medya kullanımı ve güvenli internet, güvenli bilgi konularında eğitimler başlayacak. Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ise Gerede Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara ev sahipliği yapılıyor. İlçedeki bayanlara yönelik açılan deri tablo yapımı, kurdele nakışı, dekoratif ahşap süsleme ve kati kursları yoğun katılımla devam ediyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunuyoruz,” şeklinde konuştu. Başkan Allar, yaptığı açıklamada; “En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmak Gerede Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapıyor ve yapmaya da hazırız,” sözlerine yer verdi.
Geredeli öğrencinin adeta ikinci evi halini alan Ramazandede Bilgievi'nde yenilikler, hizmetler bitmiyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunuyoruz,” şeklinde konuştu.

Örneğine büyükşehirlerde rastladığımız bilgievlerini Gerede ilçemizde de faaliyete geçiren Gerede Belediyesi, yeni dönemin başladığını duyurdu.

Gerede Belediyesi’nin eğitime açılan kapısı Ramazan Dede Bilgievi, 2016, 2017 eğitim öğretim yılı ikinci dönemine açtığı kurs ve etkinlikleriyle devam ediyor.

Öğrencinin adeta ikinci adresi halini alan bilgievi, ilçemizde eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet veriyor. 

Gerede Belediyesi bünyesindeki Kültür Sanat Merkezi ve Ramazan Dede Bilgievi; 2016, 2017 eğitim öğretim yılı ikinci dönemine açtığı kurs ve etkinlikleriyle devam ediyor.

2010 yılından bu yana ilçede hizmet veren Bilgievi, bu dönem ilkokul öğrencilerine ağırlık veriyor. İlçede eğitim gören 2, 3 ve 4 sınıflara yönelik açılan ingilizce, matematik ve değerler eğitimi dersleri öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Mayıs ayına kadar devam edecek olan düzenli kitap okuma etkinliği ile öğrenciler kitap okumaya teşvik ediliyor.

Hacettepe Üniversitesi Teknokent Teknoloji Transfer Merkezi tarafından başlatılan herkes için kütüphane projesi kapsamında öğrenci velilerine bilgisayar eğitimleri devam ediyor. Temel bilgisayar eğitiminin ardından e-devlet eğitimleri de sona ermek üzere. Sonrasında ise sosyal medya kullanımı ve güvenli internet, güvenli bilgi konularında eğitimler başlayacak. Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında ise Gerede Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara ev sahipliği yapılıyor. İlçedeki bayanlara yönelik açılan deri tablo yapımı, kurdele nakışı, dekoratif ahşap süsleme ve kati kursları yoğun katılımla devam ediyor.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunuyoruz,” şeklinde konuştu.

Başkan Allar, yaptığı açıklamada; “En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmak Gerede Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapıyor ve yapmaya da hazırız,” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.