Gerede'deki polisler de görevden alındı!

GÜNDEM 20.07.2016 - 20:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2704+ kez okundu.
 

Gerede'deki polisler de görevden alındı!

Darbe girişiminin ardındaki paralel yapıya mensup oldukları gerekçesiyle ilimiz genelinde başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve görevden el çektirilen devlet memuru sayısı 1010’a yükseldi.
  Aralarında Gerede’nin de bulunduğu ilçelerdeki emniyet müdürlüklerinde görevli 109 kişinin ilişiği kesilirken, silahlarına da el konuldu.   İlimiz genelinde darbe girişiminin ardındaki paralel yapıya mensup oldukları gerekçesiyle başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve görevden el çektirilen devlet memuru sayısı 1010’a yükseldi   Cem Bayram’ın haberine göre aralarında ilçemiz Gerede’nin de bulunduğu pek çok Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 109 kişinin bulunduğu yerle ilişiği kesildi.   Bolu’da görevden alınan kişi sayısının en çok olduğu kurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Bolu genelinde 3 bin 500 kadar personeli bulunan müdürlük bünyesinde çalışan 425 kişi açığa alınarak haklarında soruşturma başlatıldı. Açığa alınan kişilerin 27’sinin kurum müdürü olduğu bildirildi. Milli Eğitim Müdürlüğünü Emniyet Müdürlüğü takip etti.   Gündem'in haberine göre; Gerede, Kıbrıscık, Mengen, Seben, Göynük ve İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 109 kişinin bulunduğu yerle ilişiği kesildi. Silahlarına el konulan ve kimlikleri alınan polislerin yanı sıra kurumda sivil görev yapan bazı devlet memurlarının da soruşturma tamamlanıncaya kadar görevden el çektirildiği bildirildi.
Darbe girişiminin ardındaki paralel yapıya mensup oldukları gerekçesiyle ilimiz genelinde başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve görevden el çektirilen devlet memuru sayısı 1010’a yükseldi.

 

Aralarında Gerede’nin de bulunduğu ilçelerdeki emniyet müdürlüklerinde görevli 109 kişinin ilişiği kesilirken, silahlarına da el konuldu.

 

İlimiz genelinde darbe girişiminin ardındaki paralel yapıya mensup oldukları gerekçesiyle başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve görevden el çektirilen devlet memuru sayısı 1010’a yükseldi

 

Cem Bayram’ın haberine göre aralarında ilçemiz Gerede’nin de bulunduğu pek çok Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 109 kişinin bulunduğu yerle ilişiği kesildi.

 

Bolu’da görevden alınan kişi sayısının en çok olduğu kurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Bolu genelinde 3 bin 500 kadar personeli bulunan müdürlük bünyesinde çalışan 425 kişi açığa alınarak haklarında soruşturma başlatıldı. Açığa alınan kişilerin 27’sinin kurum müdürü olduğu bildirildi. Milli Eğitim Müdürlüğünü Emniyet Müdürlüğü takip etti.

 

Gündem'in haberine göre; Gerede, Kıbrıscık, Mengen, Seben, Göynük ve İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 109 kişinin bulunduğu yerle ilişiği kesildi. Silahlarına el konulan ve kimlikleri alınan polislerin yanı sıra kurumda sivil görev yapan bazı devlet memurlarının da soruşturma tamamlanıncaya kadar görevden el çektirildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.