Üstad'la bir kez daha!..

GÜNDEM 08.06.2017 - 08:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2757+ kez okundu.
 

Üstad'la bir kez daha!..

Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, FETÖ’nün yargıdaki uzantılarıyla ilgili mücadelesini başarı ile sürdürüyor. Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, HSK’nın başkanvekilliğine ve 2'inci Daire başkanlığına getirildi.
Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, HSK Başkan Vekilliği ve 2. Daire Başkanlığı görevine bir kez daha seçildi. Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, HSK’nın başkanvekilliğine ve 2'inci Daire başkanlığına getirildi. Anayasa değişikliğiyle yapısı değiştirilen ve üyeleri yeniden seçilen Hâkimler ve Savcılar Kurulu ilk mesaisini yaptı. Toplantıda, üyelerin dairelere dağılımı, daire başkanları ve HSK Başkanvekili seçimi yapıldı. Buna göre, başkanvekilliğine ve 2'inci Daire başkanlığına Mehmet Yılmaz getirildi. 16 Nisan referandumundan sonra yapısı değişen HSYK, yeni yapısı ile Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bekir Bozdağ başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Bozdağ başkanlığında yapılan toplantıda HSK Başkan Vekili ve yeni yapısıyla 2 daireye indirilen kurulun 1 ve 2 inci daire üyeleri seçildi. Yeni Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bozdağ başkanlığında ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. HSK Genel Kurulunda, iki daire halinde çalışacak kurulun üyelerinin dairelere dağılımı yapıldı ve HSK başkan vekili ve daire başkanları belirlendi.  Buna göre, HSK Başkan Vekilliği ve 2. Daire Başkanlığı görevine Bolulu hemşerimiz Mehmet Yılmaz seçildi.   HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç oldu. HSK 1. Daire üyeleri Halil Koç, Kenan İpek, Yaşar Şimşek, Mehmet Akif Ekinci, Hüseyin Şahin ve Hamit Kocabey'den oluştu. HSK 2. Daire üyeleri ise Bolulu hemşerimiz Mehmet Yılmaz, Alp Arslan, Mehmet Ademoğlu, Cafer Ergen, Songül Yazar, Ali Cengiz Köseoğlu oldu.  Anayasa değişikliğiyle daire sayısı 3'ten 2'ye düştüğü için 3'üncü Daire'nin görevleri 1 ve 2'inci Daire arasında paylaştırıldı.
Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, FETÖ’nün yargıdaki uzantılarıyla ilgili mücadelesini başarı ile sürdürüyor. Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, HSK’nın başkanvekilliğine ve 2'inci Daire başkanlığına getirildi.

Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, HSK Başkan Vekilliği ve 2. Daire Başkanlığı görevine bir kez daha seçildi.

Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz, HSK’nın başkanvekilliğine ve 2'inci Daire başkanlığına getirildi.

Anayasa değişikliğiyle yapısı değiştirilen ve üyeleri yeniden seçilen Hâkimler ve Savcılar Kurulu ilk mesaisini yaptı. Toplantıda, üyelerin dairelere dağılımı, daire başkanları ve HSK Başkanvekili seçimi yapıldı. Buna göre, başkanvekilliğine ve 2'inci Daire başkanlığına Mehmet Yılmaz getirildi.

16 Nisan referandumundan sonra yapısı değişen HSYK, yeni yapısı ile Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bekir Bozdağ başkanlığında ilk toplantısını yaptı.
Bozdağ başkanlığında yapılan toplantıda HSK Başkan Vekili ve yeni yapısıyla 2 daireye indirilen kurulun 1 ve 2 inci daire üyeleri seçildi.

Yeni Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bozdağ başkanlığında ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

HSK Genel Kurulunda, iki daire halinde çalışacak kurulun üyelerinin dairelere dağılımı yapıldı ve HSK başkan vekili ve daire başkanları belirlendi. 

Buna göre, HSK Başkan Vekilliği ve 2. Daire Başkanlığı görevine Bolulu hemşerimiz Mehmet Yılmaz seçildi.
 
HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç oldu. HSK 1. Daire üyeleri Halil Koç, Kenan İpek, Yaşar Şimşek, Mehmet Akif Ekinci, Hüseyin Şahin ve Hamit Kocabey'den oluştu. HSK 2. Daire üyeleri ise Bolulu hemşerimiz Mehmet Yılmaz, Alp Arslan, Mehmet Ademoğlu, Cafer Ergen, Songül Yazar, Ali Cengiz Köseoğlu oldu. 

Anayasa değişikliğiyle daire sayısı 3'ten 2'ye düştüğü için 3'üncü Daire'nin görevleri 1 ve 2'inci Daire arasında paylaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.