MSB, Diyanet TV'de!..

YAŞAM 02.12.2016 - 17:29, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1076+ kez okundu.
 

MSB, Diyanet TV'de!..

Geredeli karikatürist MSB, Diyanet TV'de izleyici ile buluşarak, haftayı değerlendirecek..
Geredeli hemşehrimiz Mehmet Saim Bilge (MSB)’nin gündeme ilişkin sayfalara düşürdüğü çizimler bundan böyle beyaz cam üzerinden de hayat bulacak. Bir dönem Geredegazetesi okuyucuları ile de buluşan hemşehrimiz M. Saim Bilge, televizyon izleyicileri ile buluşarak, çizgileri ile haftayı değerlendirecek.  Zekeriya Öztürk’ün sunumuyla, çizginin eğlenceye dönüştüğü “hattı mizah” isimli program, TRT Diyanet üzerinden ekranlara gelecek. Haftalık ekranlarda olacak “hattı mizah” isimli program, cumartesi günleri saat 13:30’da izleyici ile buluşacak.
Geredeli karikatürist MSB, Diyanet TV'de izleyici ile buluşarak, haftayı değerlendirecek..

Geredeli hemşehrimiz Mehmet Saim Bilge (MSB)’nin gündeme ilişkin sayfalara düşürdüğü çizimler bundan böyle beyaz cam üzerinden de hayat bulacak.

Bir dönem Geredegazetesi okuyucuları ile de buluşan hemşehrimiz M. Saim Bilge, televizyon izleyicileri ile buluşarak, çizgileri ile haftayı değerlendirecek. 

Zekeriya Öztürk’ün sunumuyla, çizginin eğlenceye dönüştüğü “hattı mizah” isimli program, TRT Diyanet üzerinden ekranlara gelecek.
Haftalık ekranlarda olacak “hattı mizah” isimli program, cumartesi günleri saat 13:30’da izleyici ile buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.