Memleket meselesi..

YAŞAM 26.12.2016 - 09:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1907+ kez okundu.
 

Memleket meselesi..

Sekapark otel’de Hasan Yel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; dernek olarak daha iyi hizmet nasıl yapabilir, başlığında fikir alışverişi yapıldı.
Kocaeli Geredeliler Kültür, Tanıtma  ve Yaşatma Derneği, ile ilçe ve il gündemini masaya yatırarak, çeşitli konularda fikir teatisinde bulundu. Uzaktaki Geredelileri bir araya getirerek, tek çatı altında toplamak ve beraberlik duygusu ile hemşehricilik bilincinin gelişmesi adına önemli kazanımlar sağlayan Kocaeli Geredeliler Derneği, geçen hafta toplanarak gündemi değerlendirdi. İzmit ve çevresinde yaşayan Bolu ve Gerede kökenli hemşerilerimizi bir araya getirerek, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını tespit edip bu doğrultuda çalışmalar yapmak amacıyla 1989 yılında kurulan Kocaeli Geredeliler Kültür, Tanıtma  ve Yaşatma Derneği, önceki hafta yaptığı toplantı ile ilçe ve il gündemini masaya yatırdı. İzmit Sekapark otel’de Hasan Yel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gerede köylerinin dernek başkanlarını da davet edilirken; dernek olarak daha iyi hizmet nasıl yapabilir, başlığında çeşitli konularda fikir alışverişi yapıldı. Gayet samimi bir havada gerçekleşen toplantı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. İzmit, Derince, Kartepe, Gölcük, Gebze, Çayırova, Darıca ve Bayramoğlu çevresinde 40 bin civarında Bolulu ailenin yaşadığı sanılırken, uzun zamandır faaliyet gösteren dernek başarılı çalışmaları ile biliniyor.
Sekapark otel’de Hasan Yel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; dernek olarak daha iyi hizmet nasıl yapabilir, başlığında fikir alışverişi yapıldı.

Kocaeli Geredeliler Kültür, Tanıtma  ve Yaşatma Derneği, ile ilçe ve il gündemini masaya yatırarak, çeşitli konularda fikir teatisinde bulundu.

Uzaktaki Geredelileri bir araya getirerek, tek çatı altında toplamak ve beraberlik duygusu ile hemşehricilik bilincinin gelişmesi adına önemli kazanımlar sağlayan Kocaeli Geredeliler Derneği, geçen hafta toplanarak gündemi değerlendirdi.

İzmit ve çevresinde yaşayan Bolu ve Gerede kökenli hemşerilerimizi bir araya getirerek, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını tespit edip bu doğrultuda çalışmalar yapmak amacıyla 1989 yılında kurulan Kocaeli Geredeliler Kültür, Tanıtma  ve Yaşatma Derneği, önceki hafta yaptığı toplantı ile ilçe ve il gündemini masaya yatırdı.

İzmit Sekapark otel’de Hasan Yel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gerede köylerinin dernek başkanlarını da davet edilirken; dernek olarak daha iyi hizmet nasıl yapabilir, başlığında çeşitli konularda fikir alışverişi yapıldı.

Gayet samimi bir havada gerçekleşen toplantı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. İzmit, Derince, Kartepe, Gölcük, Gebze, Çayırova, Darıca ve Bayramoğlu çevresinde 40 bin civarında Bolulu ailenin yaşadığı sanılırken, uzun zamandır faaliyet gösteren dernek başarılı çalışmaları ile biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.