'Sabah sabah donduk..'

YAŞAM 31.01.2017 - 17:07, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1765+ kez okundu.
 

'Sabah sabah donduk..'

2017 yılının ilk günleri ile beraber bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava, memleketimizde hatırı sayılır derecede hissedilmeyi sürdürüyor.
Soğuk havası ile ülke geneline nam yapan Gerede; halk arasında söylenegelen, “Erzurum soğuğu beni Gerede'de bulun” diye bir darbımesel ile de anılır. 2017 yılının ilk günleri ile beraber bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava memleketimizde hissedilmeye devam ediyor. Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını geçtiğimiz adeta bir kez daha tescillerken, sabah saatlerinde termometreler sıfırın altında deyim yerindeyse inişe geçti!.. Bu sabah saatlerinde, araç göstergelerine yansıyan rakamlarda, Gerede’deki hava sıcaklığının eksinin altına inerek 18.5 dereceye kadar düştüğü görüldü. Geredeli Bolu İGM Üyesi Yusuf Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı resim karesinde, sabah saatlerinde adeta rekora giden hava sıcaklığını görüntüleyerek; bu anı da ölümsüzleştirdi.
2017 yılının ilk günleri ile beraber bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava, memleketimizde hatırı sayılır derecede hissedilmeyi sürdürüyor.

Soğuk havası ile ülke geneline nam yapan Gerede; halk arasında söylenegelen, “Erzurum soğuğu beni Gerede'de bulun” diye bir darbımesel ile de anılır.

2017 yılının ilk günleri ile beraber bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava memleketimizde hissedilmeye devam ediyor.

Soğuğu ile meşhur Gerede, bu iddiasını geçtiğimiz adeta bir kez daha tescillerken, sabah saatlerinde termometreler sıfırın altında deyim yerindeyse inişe geçti!..

Bu sabah saatlerinde, araç göstergelerine yansıyan rakamlarda, Gerede’deki hava sıcaklığının eksinin altına inerek 18.5 dereceye kadar düştüğü görüldü.

Geredeli Bolu İGM Üyesi Yusuf Gökçe, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı resim karesinde, sabah saatlerinde adeta rekora giden hava sıcaklığını görüntüleyerek; bu anı da ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.