'Hay Allah razı olsun hemşerim..'

GÜNDEM 04.12.2017 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1784+ kez okundu.
 

'Hay Allah razı olsun hemşerim..'

"Vatandaşlarımızın hayırlı bir hizmet yapabilme imkânı bulacağımız bu araç engelli ve yaşlı hastalarımıza kolaylık sağlayacak."
Hayırsever hemşehrilerimizin varlığı gurur kaynağımız oluyor. Gerede Belediyesi'ne engelli nakil aracı hediye eden Fatih Kahraman, gönüllerdeki yerini sağlamlaştırdı. Geredeli işadamı Fatih Kahraman, Gerede Belediyesi’ni ziyaretinde ihtiyaç sahibi, yaşlı, engelli vatandaşlara hizmet vermek üzere hasta transfer aracı hibe etti. Evden hastaneye, hastaneden eve nakil yapacak olan aracın belediyeye devir tesliminin ardından Belediye Başkanı Mustafa Allar hayırsever işadamı Fatih Kahraman’a teşekkür belgesi takdim etti. Engelli ve hasta transfer aracı, Gerede Belediyesi önünde yapılan kurdele kesme töreniyle yerini Gerede Belediyesi hizmet araçlarının arasında aldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, hayırsever hemşehrimize teşekkür ederek; "Vatandaşlarımızın hayırlı bir hizmet yapabilme imkânı bulacağımız bu araç engelli ve yaşlı hastalarımıza kolaylık sağlayacak," dedi. Başkan Allar, temsili tören esnasında yaptığı konuşmasında; "Aracımızı hibe ederek memleketimize hayırlı bir hizmette bulunan Fatih Kahraman beye şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ederim. Bu aracımız evden hastaneye, hastaneden eve hasta nakli gerçekleştirecek. Vatandaşlarımızın hayırlı bir hizmet yapabilme imkânı bulacağımız bu araç engelli ve yaşlı hastalarımıza kolaylık sağlayacak. Böylesine hayırlı bir hizmete vesile olan hayırsever işadamımız Sayın Fatih Kahraman beye tekrar teşekkür ediyor, kendine iş hayatında başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” sözlerine yer verdi.
"Vatandaşlarımızın hayırlı bir hizmet yapabilme imkânı bulacağımız bu araç engelli ve yaşlı hastalarımıza kolaylık sağlayacak."

Hayırsever hemşehrilerimizin varlığı gurur kaynağımız oluyor. Gerede Belediyesi'ne engelli nakil aracı hediye eden Fatih Kahraman, gönüllerdeki yerini sağlamlaştırdı.

Geredeli işadamı Fatih Kahraman, Gerede Belediyesi’ni ziyaretinde ihtiyaç sahibi, yaşlı, engelli vatandaşlara hizmet vermek üzere hasta transfer aracı hibe etti.

Evden hastaneye, hastaneden eve nakil yapacak olan aracın belediyeye devir tesliminin ardından Belediye Başkanı Mustafa Allar hayırsever işadamı Fatih Kahraman’a teşekkür belgesi takdim etti.

Engelli ve hasta transfer aracı, Gerede Belediyesi önünde yapılan kurdele kesme töreniyle yerini Gerede Belediyesi hizmet araçlarının arasında aldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, hayırsever hemşehrimize teşekkür ederek; "Vatandaşlarımızın hayırlı bir hizmet yapabilme imkânı bulacağımız bu araç engelli ve yaşlı hastalarımıza kolaylık sağlayacak," dedi.

Başkan Allar, temsili tören esnasında yaptığı konuşmasında; "Aracımızı hibe ederek memleketimize hayırlı bir hizmette bulunan Fatih Kahraman beye şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ederim. Bu aracımız evden hastaneye, hastaneden eve hasta nakli gerçekleştirecek. Vatandaşlarımızın hayırlı bir hizmet yapabilme imkânı bulacağımız bu araç engelli ve yaşlı hastalarımıza kolaylık sağlayacak. Böylesine hayırlı bir hizmete vesile olan hayırsever işadamımız Sayın Fatih Kahraman beye tekrar teşekkür ediyor, kendine iş hayatında başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.