Gururumuz, Cumhurbaşkanı ile Külliye'de!

GÜNDEM 12.10.2016 - 20:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1332+ kez okundu.
 

Gururumuz, Cumhurbaşkanı ile Külliye'de!

Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları Kura Törenine katıldı.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı törene katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları Kura Törenine katıldı. Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu protokolde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesleğe kabul edilen ve bugün görev yerleri belli olacak hakim ve savcılara çalışmalarında başarılar dileyerek başladı.  Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kura Töreninde 15 Temmuz darbe girişiminden sonra onbinlerce kişinin nasıl hemen toparlandığı yönünde kendisine sorular geldiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz devletiz be. Burası Çatladıkapı Muhtarlığı değil" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğer Türkiye, 15 Temmuz gecesinin ardından bir kaos yaşamamışsa bunu, 17-25 Aralık darbe girişiminin önüne de geçilmesine borçluyuz. Şayet 17-25 Aralık girişiminin ardından yargıda ve emniyet teşkilatında gerekli operasyonları yapmamış, gerekli tedbirleri almamış olsaydık, 15 Temmuz'un rengi çok daha farklı olabilirdi. Milletimiz elbette bu ihanet çetesine teslim olmazdı ama darbenin bastırılması da bu kadar hızlı ve etkili gerçekleşmeyebilirdi." dedi.  Hakim ve savcıları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuraları çekilecek hakim ve savcıların Türkiye'nin tarihi günler yaşadığı bir dönemde hayati bir görev üstlendiklerini ifade etti.  Kura törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz ile butona basarak kura çekimini başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından, dönem birincilerine plaket verdi.
Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları Kura Törenine katıldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı törene katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Adayları Kura Törenine katıldı.

Geredeli sevilen hemşehrimiz HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu protokolde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesleğe kabul edilen ve bugün görev yerleri belli olacak hakim ve savcılara çalışmalarında başarılar dileyerek başladı. 

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Kura Töreninde 15 Temmuz darbe girişiminden sonra onbinlerce kişinin nasıl hemen toparlandığı yönünde kendisine sorular geldiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz devletiz be. Burası Çatladıkapı Muhtarlığı değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğer Türkiye, 15 Temmuz gecesinin ardından bir kaos yaşamamışsa bunu, 17-25 Aralık darbe girişiminin önüne de geçilmesine borçluyuz. Şayet 17-25 Aralık girişiminin ardından yargıda ve emniyet teşkilatında gerekli operasyonları yapmamış, gerekli tedbirleri almamış olsaydık, 15 Temmuz'un rengi çok daha farklı olabilirdi. Milletimiz elbette bu ihanet çetesine teslim olmazdı ama darbenin bastırılması da bu kadar hızlı ve etkili gerçekleşmeyebilirdi." dedi. 

Hakim ve savcıları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kuraları çekilecek hakim ve savcıların Türkiye'nin tarihi günler yaşadığı bir dönemde hayati bir görev üstlendiklerini ifade etti. 

Kura törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz ile butona basarak kura çekimini başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından, dönem birincilerine plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.