'Gerede’nin ideal bir iklimi var..'

GÜNDEM 23.09.2017 - 10:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2700+ kez okundu.
 

'Gerede’nin ideal bir iklimi var..'

"Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, BJK Kulubu Başkanı Fikret Orman'ı makamında misafir etti."
Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz'ı, önceki gün yakın arkadaşı Fikret Orman ziyaret etti. BJK Başkanı Fikret Orman, HSK Başkan Vekili hemşerimiz Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Gerede’ye yapılması düşünülen tesisisin son aşamaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak Esentepe Otel’in restorasyon fotolarını paylaştı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesislerinin tapusunu aldıktan sonra tesis için gerekli görüşmeleri yapmak üzere HSK’da Başkan Vekili Yılmaz ile yeniden bir araya geldi. Başkan Fikret Orman; “Projeyi kesinleştirdik yer ve zemin harika, yapılacak olan proje küçük bir proje değil, büyük bir kamp tesisi yapmayı hedefliyoruz. Sadece Beşiktaş’ın ihtiyaçlarını karşılamaktan öte başka büyük takımların bile gelip kamp yapabileceği ve düşüneceği otel olsun istiyoruz. Ünlü Alman takımları ve İspanyol takımları gelsinler kamp yapsınlar çünkü sezon öncesi hazırlık için Gerede’nin ideal bir iklimi var rakımı 1600, oksijenin bol olduğu için kondisyon açısından da en fazla avantaj sağlayacak bir yükseklikte,” dedi. Mehmet Yılmaz’ı ziyaretinde Başkan Fikret Orman; "Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için yer tespiti yapmak üzere Gerede’ye birçok defa heyet gönderdik, Gerede’nin idari yöneticilerinin içtenliği ve samimiyeti bizleri memnun kıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetimi olarak Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesislerine başlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi. Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Beşiktaş’ın konumlanacağı kamp ve sosyal tesislerin Gerede’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaret Başkan Fikret Orman’ın, HSK Başkan Vekili hemşerimiz Mehmet Yılmaz’a kulüp simgeli plaket takdimi ile son buldu.
"Ülkemizin önemli kilometre taşlarından, Geredeli sevilen hemşehrimiz Mehmet Yılmaz, BJK Kulubu Başkanı Fikret Orman'ı makamında misafir etti."

Yerel yönetici ve siyasilerle elele vererek, Gerede’nin gelişimi adına gösterdiği uğraşlarla kamuoyunun dikkatini çeken sevilen isim Mehmet Yılmaz'ı, önceki gün yakın arkadaşı Fikret Orman ziyaret etti.

BJK Başkanı Fikret Orman, HSK Başkan Vekili hemşerimiz Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Gerede’ye yapılması düşünülen tesisisin son aşamaları ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak Esentepe Otel’in restorasyon fotolarını paylaştı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesislerinin tapusunu aldıktan sonra tesis için gerekli görüşmeleri yapmak üzere HSK’da Başkan Vekili Yılmaz ile yeniden bir araya geldi.

Başkan Fikret Orman; “Projeyi kesinleştirdik yer ve zemin harika, yapılacak olan proje küçük bir proje değil, büyük bir kamp tesisi yapmayı hedefliyoruz. Sadece Beşiktaş’ın ihtiyaçlarını karşılamaktan öte başka büyük takımların bile gelip kamp yapabileceği ve düşüneceği otel olsun istiyoruz. Ünlü Alman takımları ve İspanyol takımları gelsinler kamp yapsınlar çünkü sezon öncesi hazırlık için Gerede’nin ideal bir iklimi var rakımı 1600, oksijenin bol olduğu için kondisyon açısından da en fazla avantaj sağlayacak bir yükseklikte,” dedi.

Mehmet Yılmaz’ı ziyaretinde Başkan Fikret Orman; "Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesisleri için yer tespiti yapmak üzere Gerede’ye birçok defa heyet gönderdik, Gerede’nin idari yöneticilerinin içtenliği ve samimiyeti bizleri memnun kıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü yönetimi olarak Gerede’ye yapılması düşünülen spor tesislerine başlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Beşiktaş’ın konumlanacağı kamp ve sosyal tesislerin Gerede’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret Başkan Fikret Orman’ın, HSK Başkan Vekili hemşerimiz Mehmet Yılmaz’a kulüp simgeli plaket takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.