Pamuk eller cebe..

EĞİTİM 08.05.2018 - 08:38, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1685+ kez okundu.
 

Pamuk eller cebe..

"Geredeli hayırseverlerrden destek beklediklerini belirten GERKAV yetkilileri, geçtiğimiz günlerde tertiplediği yemekli gecede pek çok isimi bir araya getirdi."
İkibin'i aşkın Geredeli öğrenciye ulaşarak, eğitim ve öğretimlerinde adeta köprü olan, ulaştırdığı burslarla gençlerin hayır dualarını da alan GERKAV, yeni yılda daha fazla öğrenciye burs vermek gayreti içerisinde olduğunu duyurdu. Geredeli hayırseverlerrden destek beklediklerini belirten vakıf yetkilileri geçtiğimiz günlerde tertiplediği yemekli gecede pek çok isimi bir araya getirdi. Yıllardır üniversite öğrencisi Geredelilere verdiği destekle adından başarıyla söz ettiren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV)  tanışma, kaynaşma ve yemekli istişare toplantısı gerçekleştirdi. Çeyrek asırı bulan geçmişi ile geleceğe köprü vazifesi gören GERKAV, gençlere eğitim alanında verdiği desteklerle takdir toplarken; birliktelik cemiyetlerine de ara vermiyor. Gerkav, Esentepe’de geçtiğimiz günlerde düzenlediği tanışma, kaynaşma ve yemekli istişare toplantısında hayırsever isimleri de bir araya getirdi. Çok sayıda bürokrat ve iş adamının katılım sağladığı istişare toplantısı, işadamı Mithat Dayıoğlu tarafından organize edilirken; yemekli geceye Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, STK temsilcileri, işadamları ve öğrenciler katıldı. Toplantıda, vakfın ihtiyaç sahibi 500’ün üzerinde öğrenciye burs verdiği anlatılırken, bu seneki hedefin ise sayıyı yükselterek 550'ye çıkarmak olduğu dile getirildi. Geredelilerden destek beklenildiği duyurulan gecede vakıf yetkililerince yapılan açıklamada; “Vakfımızdan burs alan öğrencilerinin üçte ikisinin bayan öğrenciler oluşturuyor, Vakıf olarak işimiz hayır hizmetleri ve eğitim hizmetlerine destek olmak. 25 yılda Gerkav Vakfımız 2000’i aşkın ihtiyaç sahibi öğrenciye burs verdi, bu öğrencilerin vakfımıza dönüş yapmaları konusunda hayli gayretleriler. Vakfımız zaman içinde burs vermekte sıkıntı yaşıyorsada burslar her ayın 15’inde hesaplara aksatmadan yatırılmaktadır,” denildi. Her yıl 500’ü aşkın burs için yeni müracaat geldiğini belirten yetkililer; “Vakıf bunun ancak üçte birinin yeni burs taleplerini karşılayabiliyor, bu konuda bütün Geredeli hemşerilerimizden destek bekliyoruz,” şeklinde konuştular.
"Geredeli hayırseverlerrden destek beklediklerini belirten GERKAV yetkilileri, geçtiğimiz günlerde tertiplediği yemekli gecede pek çok isimi bir araya getirdi."

İkibin'i aşkın Geredeli öğrenciye ulaşarak, eğitim ve öğretimlerinde adeta köprü olan, ulaştırdığı burslarla gençlerin hayır dualarını da alan GERKAV, yeni yılda daha fazla öğrenciye burs vermek gayreti içerisinde olduğunu duyurdu.

Geredeli hayırseverlerrden destek beklediklerini belirten vakıf yetkilileri geçtiğimiz günlerde tertiplediği yemekli gecede pek çok isimi bir araya getirdi.

Yıllardır üniversite öğrencisi Geredelilere verdiği destekle adından başarıyla söz ettiren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV)  tanışma, kaynaşma ve yemekli istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Çeyrek asırı bulan geçmişi ile geleceğe köprü vazifesi gören GERKAV, gençlere eğitim alanında verdiği desteklerle takdir toplarken; birliktelik cemiyetlerine de ara vermiyor.

Gerkav, Esentepe’de geçtiğimiz günlerde düzenlediği tanışma, kaynaşma ve yemekli istişare toplantısında hayırsever isimleri de bir araya getirdi.

Çok sayıda bürokrat ve iş adamının katılım sağladığı istişare toplantısı, işadamı Mithat Dayıoğlu tarafından organize edilirken; yemekli geceye Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, STK temsilcileri, işadamları ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda, vakfın ihtiyaç sahibi 500’ün üzerinde öğrenciye burs verdiği anlatılırken, bu seneki hedefin ise sayıyı yükselterek 550'ye çıkarmak olduğu dile getirildi.

Geredelilerden destek beklenildiği duyurulan gecede vakıf yetkililerince yapılan açıklamada; “Vakfımızdan burs alan öğrencilerinin üçte ikisinin bayan öğrenciler oluşturuyor, Vakıf olarak işimiz hayır hizmetleri ve eğitim hizmetlerine destek olmak. 25 yılda Gerkav Vakfımız 2000’i aşkın ihtiyaç sahibi öğrenciye burs verdi, bu öğrencilerin vakfımıza dönüş yapmaları konusunda hayli gayretleriler. Vakfımız zaman içinde burs vermekte sıkıntı yaşıyorsada burslar her ayın 15’inde hesaplara aksatmadan yatırılmaktadır,” denildi.

Her yıl 500’ü aşkın burs için yeni müracaat geldiğini belirten yetkililer; “Vakıf bunun ancak üçte birinin yeni burs taleplerini karşılayabiliyor, bu konuda bütün Geredeli hemşerilerimizden destek bekliyoruz,” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.