Geredespor'a taşlarla saldırdılar!

SPOR 06.11.2016 - 23:43, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1975+ kez okundu.
 

Geredespor'a taşlarla saldırdılar!

Bağcılarspor'a konuk olan Geredespor, deyim yerindeyse canını zor kurtardı. Maç ilk önce olaylar nedeni ile tatil edilirken, ardından da takımımızın otobüsüne saldırıldı.
Bal Ligi takımlarından Geredespor, Bağcılarspor'a konuk oldu. Bol olaylı geçen maçta Geredesporlu oyuncularımıza; şişe ve benzeri maddeler atıldı. Dakikalar 88' i gösterdiğinde ise ev sahibi takımın taraftarları saha içine girdi ve maç tatil edildi. Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Geredespor’a taşlı saldırı gerçekleştirildi. Ligin 7.haftasında Bağcılar’a konuk olan Geredespor’a maç sonrasında rakip takım taraftarları saldırdı ve otobüsü taşladı. Büyük hasar oluşan araç kullanılamaz hale geldi. Geredespor, ligin 7.haftasında deplasmanda bugün İstanbul'da Bağcılar ile karşılaştı. Mücadelede ev sahibi takım 2-0 öne geçmesine rağmen maçı bırakmayan Geredespor, skoru 2-2’ye getirdi ve bu dakikadan sonra saha içi bir anda karıştı. Bağcılar taraftarları maç boyunca sahaya yabancı madde atarken, karşılaşmanın hakemi maçı 81.dakikada tatil etti. Karşılaşmanın Geredespor lehine sonuçlanması bekleniyor. Karşılaşmanın erteleme kararının ardından da olaylar devam etti. İlçeye dönmek için otobüsüne ilerleyen takım oyuncuları gördükleri karşısında şok oldu. Takım otobüsünün tekerlekleri kesilmiş ve patlamış halde bulan takım, ardından taş yağmuruna tutuldu. Geredespor otobüsüne saldıran Bağcılarspor taraftarı, araçta hasar meydana getirirken; duruma müdahale eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Geredespor’a araç tahsis etti.
Bağcılarspor'a konuk olan Geredespor, deyim yerindeyse canını zor kurtardı. Maç ilk önce olaylar nedeni ile tatil edilirken, ardından da takımımızın otobüsüne saldırıldı.

Bal Ligi takımlarından Geredespor, Bağcılarspor'a konuk oldu. Bol olaylı geçen maçta Geredesporlu oyuncularımıza; şişe ve benzeri maddeler atıldı. Dakikalar 88' i gösterdiğinde ise ev sahibi takımın taraftarları saha içine girdi ve maç tatil edildi.

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Geredespor’a taşlı saldırı gerçekleştirildi. Ligin 7.haftasında Bağcılar’a konuk olan Geredespor’a maç sonrasında rakip takım taraftarları saldırdı ve otobüsü taşladı. Büyük hasar oluşan araç kullanılamaz hale geldi.

Geredespor, ligin 7.haftasında deplasmanda bugün İstanbul'da Bağcılar ile karşılaştı. Mücadelede ev sahibi takım 2-0 öne geçmesine rağmen maçı bırakmayan Geredespor, skoru 2-2’ye getirdi ve bu dakikadan sonra saha içi bir anda karıştı.

Bağcılar taraftarları maç boyunca sahaya yabancı madde atarken, karşılaşmanın hakemi maçı 81.dakikada tatil etti. Karşılaşmanın Geredespor lehine sonuçlanması bekleniyor.

Karşılaşmanın erteleme kararının ardından da olaylar devam etti. İlçeye dönmek için otobüsüne ilerleyen takım oyuncuları gördükleri karşısında şok oldu. Takım otobüsünün tekerlekleri kesilmiş ve patlamış halde bulan takım, ardından taş yağmuruna tutuldu.

Geredespor otobüsüne saldıran Bağcılarspor taraftarı, araçta hasar meydana getirirken; duruma müdahale eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Geredespor’a araç tahsis etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.