Geredespor’da yine yol ayrımı

SPOR 07.10.2016 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2244+ kez okundu.
 

Geredespor’da yine yol ayrımı

Lige yenilgilerle başlayan Geredespor, taraftarlara adeta saç baş yoldururken, sonuçların faturası önce hocaya sonra da oyunculara kesildi.
Geredespor, 2016/2017 sezonu öncesi transfer döneminde kadrosuna kattığı 3 oyuncu ile yollarını ayırdı. Kırmızı-yeşilli takımda ligde alınan kötü sonuçlar sonrasında fatura önce hocaya sonra da oyunculara kesildi. Kulüpten yapılan konuyla ilgili açıklamada, “Geredespor, Furkan Asay, Abdulkadir Ünver ve Ayhan Ustahüseyin ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kendilerine bundan sonraki kariyerlerine başarılar dileriz,” ifadelerine yer verildi.
Lige yenilgilerle başlayan Geredespor, taraftarlara adeta saç baş yoldururken, sonuçların faturası önce hocaya sonra da oyunculara kesildi.

Geredespor, 2016/2017 sezonu öncesi transfer döneminde kadrosuna kattığı 3 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Kırmızı-yeşilli takımda ligde alınan kötü sonuçlar sonrasında fatura önce hocaya sonra da oyunculara kesildi.

Kulüpten yapılan konuyla ilgili açıklamada, “Geredespor, Furkan Asay, Abdulkadir Ünver ve Ayhan Ustahüseyin ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Kendilerine bundan sonraki kariyerlerine başarılar dileriz,” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.