Fatura, hocaya mı kesildi!..

SPOR 06.10.2016 - 09:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1732+ kez okundu.
 

Fatura, hocaya mı kesildi!..

Geredespor'da Yılmazdemir dönemi sona erdi.. Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Geredespor, teknik direktör Rasim Yılmazdemir ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Lige başarısız oyun ve düşük performansla başlayan Geredespor, sporseverlere de şimdiden saç-baş yoldurmaya başladı. Bölgesel Amatör Lig 11. grup ekiplerinden Geredespor, lige sönük başlarken, alınan başarısız sonuçlar sporseverlerin tepkisini çekti. İki haftada sadece 1 puan almanın faturasını hocaya kesen Geredespor ise, teknik heyetin görevine son verdiğini duyurdu. Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden olan Geredespor Yönetimi, Teknik Direktör Rasim Yılmazdemir ile yollarını ayırdığını açıkladı. Ayrılık kararı, 2 ekim günü oynan Keçiören Belediyesi Bağlumspor mağlubiyetinin ardından Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamayla duyuruldu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Bölgesel Amatör Lig'e çıkmamızda büyük emeği olan Teknik direktörümüz Rasim Yılmazdemir ve yardımcısı Gökhan Alcan ile karşılıklı görüşülerek yollarımız ayrılmıştır. Kendilerine, kulübümüze verdiği emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileriz," denildi.
Geredespor'da Yılmazdemir dönemi sona erdi.. Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Geredespor, teknik direktör Rasim Yılmazdemir ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Lige başarısız oyun ve düşük performansla başlayan Geredespor, sporseverlere de şimdiden saç-baş yoldurmaya başladı.

Bölgesel Amatör Lig 11. grup ekiplerinden Geredespor, lige sönük başlarken, alınan başarısız sonuçlar sporseverlerin tepkisini çekti.

İki haftada sadece 1 puan almanın faturasını hocaya kesen Geredespor ise, teknik heyetin görevine son verdiğini duyurdu.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden olan Geredespor Yönetimi, Teknik Direktör Rasim Yılmazdemir ile yollarını ayırdığını açıkladı. Ayrılık kararı, 2 ekim günü oynan Keçiören Belediyesi Bağlumspor mağlubiyetinin ardından Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamayla duyuruldu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Bölgesel Amatör Lig'e çıkmamızda büyük emeği olan Teknik direktörümüz Rasim Yılmazdemir ve yardımcısı Gökhan Alcan ile karşılıklı görüşülerek yollarımız ayrılmıştır. Kendilerine, kulübümüze verdiği emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileriz," denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.