Başkan, sizi de davet ediyor!

SPOR 23.09.2016 - 14:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1436+ kez okundu.
 

Başkan, sizi de davet ediyor!

Geredeli hemşehrilerinden Geredespor’a destek beklediklerini dile getiren Kulüp Başkanı Avukat İsmail Çetin, hafta sonundaki karşılaşma için sporseverleri İstanbul’a davet etti.
İlçe kamuoyunda dikkat çeken çıkışları ile tanınan İsmail Çetin, devraldığı Geredespor’u şaha kaldırmak için bir dizi uygulama başlattı. Hukukçu kimliği yanında sivil oluşumlara da destek verdiği bilinen Avukat Çetin, geçtiğimiz haftalarda başkanlık koltuğuna oturduğu Geredespor Kulübü’nü özlenen günlere ulaştırabilmek için yoğun gayret gösteriyor. Çevresine, takım ve oyuncuları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını aktaran Geredespor Kulübü'nün çiçeği burnunda başkanı Avukat İsmail Çetin, futbolcularına güvendiklerini anlattı. Geredeli hemşehrilerinden de Geredespor’a destek beklediklerini dile getiren Başkan Çetin, hafta sonunda oynanacak maç için sporseverleri İstanbul’a davet etti. Lig startını vermeye hazırlandıklarını işaret eden Çetin, maça davet ettiği açıklamasında; “Geredesporumuz Pazar günü ligin ilk maçına çıkacak. Lige iyi başlamak çok önemli. Bunun için taraftar desteği şart. İstanbul ve çevre illerde ki gurbetçi hemşehrilerimizi pazar günü saat 15.00'de Alemdağ Stadında takımlarına destek olmaya davet ediyorum. Geredeliler takımlarını yalnız bırakmayacaktır,” ifadelerine yer verdi.
Geredeli hemşehrilerinden Geredespor’a destek beklediklerini dile getiren Kulüp Başkanı Avukat İsmail Çetin, hafta sonundaki karşılaşma için sporseverleri İstanbul’a davet etti.

İlçe kamuoyunda dikkat çeken çıkışları ile tanınan İsmail Çetin, devraldığı Geredespor’u şaha kaldırmak için bir dizi uygulama başlattı.

Hukukçu kimliği yanında sivil oluşumlara da destek verdiği bilinen Avukat Çetin, geçtiğimiz haftalarda başkanlık koltuğuna oturduğu Geredespor Kulübü’nü özlenen günlere ulaştırabilmek için yoğun gayret gösteriyor.

Çevresine, takım ve oyuncuları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını aktaran Geredespor Kulübü'nün çiçeği burnunda başkanı Avukat İsmail Çetin, futbolcularına güvendiklerini anlattı.

Geredeli hemşehrilerinden de Geredespor’a destek beklediklerini dile getiren Başkan Çetin, hafta sonunda oynanacak maç için sporseverleri İstanbul’a davet etti.

Lig startını vermeye hazırlandıklarını işaret eden Çetin, maça davet ettiği açıklamasında; “Geredesporumuz Pazar günü ligin ilk maçına çıkacak. Lige iyi başlamak çok önemli. Bunun için taraftar desteği şart. İstanbul ve çevre illerde ki gurbetçi hemşehrilerimizi pazar günü saat 15.00'de Alemdağ Stadında takımlarına destek olmaya davet ediyorum. Geredeliler takımlarını yalnız bırakmayacaktır,” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.