Zirve ekibi 'doruk'ta!

SPOR 06.09.2016 - 10:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2525+ kez okundu.
 

Zirve ekibi 'doruk'ta!

Kamuoyunda dikkat çeken çıkışları ile tanınan İsmail Çetin, devraldığı Geredespor’u şaha kaldırmak için önemli uğraşlar veriyor.
Geredespor 2.Etap kamp çalışmaları için Green Park Dorukkaya Otel'de kampa girdi.  İlçe kamuoyunda dikkat çeken çıkışları ile tanınan İsmail Çetin, devraldığı Geredespor’u şaha kaldırmak için bir dizi uygulama başlattı. Hukukçu kimliği yanında sivil oluşumlara da destek verdiği bilinen Avukat Çetin, geçtiğimiz haftalarda başkanlık koltuğuna oturduğu Geredespor Kulübü’nü özlenen günlere ulaştırabilmek için yoğun gayret gösteriyor. Çevresine, takım ve oyuncuları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını aktaran Geredespor Kulübü'nün çiçeği burnunda başkanı Avukat İsmail Çetin, futbolcuları 2.Etap kamp çalışmaları için kampa aldı.  Önceki gün akşam saatlerinde otele giriş yapan kafileyi; otelin Gerede ve Geredespor sevdasıyla tanınan müdürü İsa Erdem karşıladı. Geredespor kafilesinde teknik heyet ve futbol takımının yanı sıra Onursal Başkan ve Kamp müdürü Yunus Çufa ile Genel kaptan Bahri Duman yer aldığı öğrenildi. Kampı Kulüp başkanı İsmail Çetin, 2.Başkan Sinan Akman ve İsmail Duru sık sık ziyaret ederek, kafile ile beraber durum değerlendirmesi gerçekleştiriyor.  Geredespor Onursal Başkanı ve Kamp Müdürü olan Yunus Çufa kampın başladığı pazar gününden itibaren kafile ile bizzat ve yakinen ilgilenen Otel müdürü Erdem'e ve personeline kulüp adına teşekkürlerini iletti.  
Kamuoyunda dikkat çeken çıkışları ile tanınan İsmail Çetin, devraldığı Geredespor’u şaha kaldırmak için önemli uğraşlar veriyor.

Geredespor 2.Etap kamp çalışmaları için Green Park Dorukkaya Otel'de kampa girdi. 

İlçe kamuoyunda dikkat çeken çıkışları ile tanınan İsmail Çetin, devraldığı Geredespor’u şaha kaldırmak için bir dizi uygulama başlattı.

Hukukçu kimliği yanında sivil oluşumlara da destek verdiği bilinen Avukat Çetin, geçtiğimiz haftalarda başkanlık koltuğuna oturduğu Geredespor Kulübü’nü özlenen günlere ulaştırabilmek için yoğun gayret gösteriyor.

Çevresine, takım ve oyuncuları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını aktaran Geredespor Kulübü'nün çiçeği burnunda başkanı Avukat İsmail Çetin, futbolcuları 2.Etap kamp çalışmaları için kampa aldı. 

Önceki gün akşam saatlerinde otele giriş yapan kafileyi; otelin Gerede ve Geredespor sevdasıyla tanınan müdürü İsa Erdem karşıladı. Geredespor kafilesinde teknik heyet ve futbol takımının yanı sıra Onursal Başkan ve Kamp müdürü Yunus Çufa ile Genel kaptan Bahri Duman yer aldığı öğrenildi.

Kampı Kulüp başkanı İsmail Çetin, 2.Başkan Sinan Akman ve İsmail Duru sık sık ziyaret ederek, kafile ile beraber durum değerlendirmesi gerçekleştiriyor. 

Geredespor Onursal Başkanı ve Kamp Müdürü olan Yunus Çufa kampın başladığı pazar gününden itibaren kafile ile bizzat ve yakinen ilgilenen Otel müdürü Erdem'e ve personeline kulüp adına teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.