İhale sözünü almadan gelmedi!

YAŞAM 01.03.2017 - 15:16, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2379+ kez okundu.
 

İhale sözünü almadan gelmedi!

Başkent bürokrasisini boş bırakmayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Keçeli Suyu ihalesinin bu ay yapılacağı sözünü aldı.
Memleketi adına duyduğu heyecanı hemen her platformda belli eden belediye başkanı Mustafa Allar, ikili diyaloglarının meyvelerini de toplamayı başarıyor. Başkent bürokrasisinin adeta peşini bırakmayan Başkan Allar, çıkarma yaptığı Ankara’da İller Bankası Genel Müdürü’nü ziyaret etti. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Fen İşleri Müdürü Hasan Şen ve Mimar Banu Karagülmez İller Bankası Genel Müdürlüğü’ne atanan Yusuf Büyük Beyin Makamına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gayet samimi bir havada geçtiği öğrenilen ziyarette Gerede’nin sorunlarına ve yapılacaklara değinen Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemizi her yönüyle gelişen bir ilçe yapmak için gece gündüz demeden tüm ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz. Bu bağlamda görevine yeni atanan İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük Bey ile de ilişkilerimizin iyi olacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu. İller Bankası'nın bünyesinde devam eden ve proje çalışmaları tamamlanan Keçeli Suyunun ihalesinin ise bu ay içerisinde yapılacağı öğrenildi.
Başkent bürokrasisini boş bırakmayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Keçeli Suyu ihalesinin bu ay yapılacağı sözünü aldı.

Memleketi adına duyduğu heyecanı hemen her platformda belli eden belediye başkanı Mustafa Allar, ikili diyaloglarının meyvelerini de toplamayı başarıyor.

Başkent bürokrasisinin adeta peşini bırakmayan Başkan Allar, çıkarma yaptığı Ankara’da İller Bankası Genel Müdürü’nü ziyaret etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Fen İşleri Müdürü Hasan Şen ve Mimar Banu Karagülmez İller Bankası Genel Müdürlüğü’ne atanan Yusuf Büyük Beyin Makamına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gayet samimi bir havada geçtiği öğrenilen ziyarette Gerede’nin sorunlarına ve yapılacaklara değinen Belediye Başkanı Mustafa Allar; “İlçemizi her yönüyle gelişen bir ilçe yapmak için gece gündüz demeden tüm ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz. Bu bağlamda görevine yeni atanan İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük Bey ile de ilişkilerimizin iyi olacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İller Bankası'nın bünyesinde devam eden ve proje çalışmaları tamamlanan Keçeli Suyunun ihalesinin ise bu ay içerisinde yapılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.