Cumhurbaşkanı Erdoğan; 'Gerede’de sandıkları patlatın!'

YAŞAM 11.04.2017 - 10:51, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1785+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; 'Gerede’de sandıkları patlatın!'

Geredelilerin Gecesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan damga vurdu. Recep Tayyip Erdoğan, Geredelilerin programına telefon üzerinden katılarak, 16 Nisan’da Geredelilerden rekor düzeyde Evet oyu beklediğini vurguladı.
Geredelilerin Gecesi’ne telefon üzerinden bağlanarak, davetlileri selamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rekor düzeyde Evet oyu beklediğine işaret ederek, “Gerede’de sandıkları patlatalım” çağrısında bulundu. Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’nin organize ettiği 15 Temmuz Geredeliler Buluşması, Altındağ Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Dün akşam, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde buluşan Geredeliler Gecesine sürpriz bir şekilde telefonla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “16 Nisan günü Gerede’de sandıkları patlatalım” çağrısında bulundu. 15 Temmuz Gazileri ile Geredeliler buluşması programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, damga vurdu. Geceye telefonla katılan Erdoğan, “Gerede ve Geredeliler her zaman yanımızda yer aldı, bundan sonrada yanımızda yer alacaklarına inanıyorum” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Geredeliler Buluşması’na telefonla katılarak, Gerede ve Geredelilere övgüler yağdırarak, destek çağrısını yineledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gecede yaptığı konuşmada; “Gerede ve Geredeliler her zaman yanımızda yer aldı, bundan sonrada yanımızda yer alacaklarına inanıyorum. Pazar günü yapılacak olan halk oylamasında özellikle Ankara’daki Geredeli kardeşlerimin, Bolu ve Gerede ile işi çok daha sıkı tutmasını ve Gerede’de sandıkların patlatılmasını, Ankara’da ise tüm Geredeli kardeşlerimin bütün komşuları ve ahbabı yaranıyla çok ciddi bir dayanışma içerisinde Ankara’nın özellikle de oylarına bunun yansımasını sağlayacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle programa katılan tüm kardeşlerime selam ve saygılarımı sunuyorum. 16 Nisan Pazar gününün ülkemiz için milletimiz için birliğe, beraberliğe vesile olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.
Geredelilerin Gecesi’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan damga vurdu. Recep Tayyip Erdoğan, Geredelilerin programına telefon üzerinden katılarak, 16 Nisan’da Geredelilerden rekor düzeyde Evet oyu beklediğini vurguladı.

Geredelilerin Gecesi’ne telefon üzerinden bağlanarak, davetlileri selamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rekor düzeyde Evet oyu beklediğine işaret ederek, “Gerede’de sandıkları patlatalım” çağrısında bulundu.

Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’nin organize ettiği 15 Temmuz Geredeliler Buluşması, Altındağ Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Dün akşam, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde buluşan Geredeliler Gecesine sürpriz bir şekilde telefonla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “16 Nisan günü Gerede’de sandıkları patlatalım” çağrısında bulundu.

15 Temmuz Gazileri ile Geredeliler buluşması programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, damga vurdu. Geceye telefonla katılan Erdoğan, “Gerede ve Geredeliler her zaman yanımızda yer aldı, bundan sonrada yanımızda yer alacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Geredeliler Buluşması’na telefonla katılarak, Gerede ve Geredelilere övgüler yağdırarak, destek çağrısını yineledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gecede yaptığı konuşmada; “Gerede ve Geredeliler her zaman yanımızda yer aldı, bundan sonrada yanımızda yer alacaklarına inanıyorum. Pazar günü yapılacak olan halk oylamasında özellikle Ankara’daki Geredeli kardeşlerimin, Bolu ve Gerede ile işi çok daha sıkı tutmasını ve Gerede’de sandıkların patlatılmasını, Ankara’da ise tüm Geredeli kardeşlerimin bütün komşuları ve ahbabı yaranıyla çok ciddi bir dayanışma içerisinde Ankara’nın özellikle de oylarına bunun yansımasını sağlayacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle programa katılan tüm kardeşlerime selam ve saygılarımı sunuyorum. 16 Nisan Pazar gününün ülkemiz için milletimiz için birliğe, beraberliğe vesile olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.