10 kişi birden saldırdı!..

EĞİTİM 01.02.2017 - 11:39, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1545+ kez okundu.
 

10 kişi birden saldırdı!..

Geredeli hemşehrimiz Fatih Çakmak, ildeki inşaat işlerinde çalışan vatandaşlar tarafından tekme-tokat dövüldü.
Geredeli esnaflardan Fatih Çakmak, inşaat işlerinde çalışmak üzere il dışından gelen bazı vatandaşların saldırısına uğradı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde çıkan kavgada Bolu spotçuluk yapan Geredeli Fatih Çakmak isimli esnafa, inşaat işlerinde çalışmak üzere il dışından gelen yaklaşık 10 kişi birden saldırdı. Kavgada Bolulu esnaf kanlar içinde kaldı. Merkez Taksi Durağı önünde meydana gelen kavgada; araçlarıyla karşılıklı geçiş yapmak üzereyken Fatih Çakmak ve karşıda ki bir grup ile yol verme tartışması yaşandı.  Bolugazetesi'nin haberine göre; Bolu’da spotçuluk yapan Geredeli hemşehrimiz Fatih Çakmak isimli esnafa, karşı gurupta bulunan yaklaşık on kişi birden saldırırken, Çakmak aldığı yumruk darbeleriyle kanlar içerisinde kaldı. Kendisinin küfür etmediğini ve birden bire 10 kişinin üzerine çullanarak yumruklandığını ve darp edildiğini savunan Geredeli Çakmak, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine götürüldü. Diğer yandan kavgaya karıştığı iddia edilen iki kişi ise ifadelerinin alınması için Bahçelievler Polis Merkezine getirildiler. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Geredeli hemşehrimiz Fatih Çakmak, ildeki inşaat işlerinde çalışan vatandaşlar tarafından tekme-tokat dövüldü.

Geredeli esnaflardan Fatih Çakmak, inşaat işlerinde çalışmak üzere il dışından gelen bazı vatandaşların saldırısına uğradı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde çıkan kavgada Bolu spotçuluk yapan Geredeli Fatih Çakmak isimli esnafa, inşaat işlerinde çalışmak üzere il dışından gelen yaklaşık 10 kişi birden saldırdı. Kavgada Bolulu esnaf kanlar içinde kaldı.

Merkez Taksi Durağı önünde meydana gelen kavgada; araçlarıyla karşılıklı geçiş yapmak üzereyken Fatih Çakmak ve karşıda ki bir grup ile yol verme tartışması yaşandı. 

Bolugazetesi'nin haberine göre; Bolu’da spotçuluk yapan Geredeli hemşehrimiz Fatih Çakmak isimli esnafa, karşı gurupta bulunan yaklaşık on kişi birden saldırırken, Çakmak aldığı yumruk darbeleriyle kanlar içerisinde kaldı.

Kendisinin küfür etmediğini ve birden bire 10 kişinin üzerine çullanarak yumruklandığını ve darp edildiğini savunan Geredeli Çakmak, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine götürüldü.

Diğer yandan kavgaya karıştığı iddia edilen iki kişi ise ifadelerinin alınması için Bahçelievler Polis Merkezine getirildiler. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.