Şehidimizin düğün görüntüleri ortaya çıktı

YAŞAM 18.10.2017 - 15:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1328+ kez okundu.
 

Şehidimizin düğün görüntüleri ortaya çıktı

"Geredeli şehidimizin düğün görüntüleri ortaya çıktı. Çiftin düğün görüntülerinde aileleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiği görülüyor."
Gerede'de, 8 günlük evli iken şehit düşen Uzman Çavuş İlhan Sezer’in düğün görüntüleri ortaya çıktı. 8 Ekim günü Derya Sezer ile dünyaevine giren 26 yaşındaki Uzman Çavuş İlhan Sezer, evlendikten 3 gün sonra göreve gitti. Sezer, Hakkari'nin Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışmada şehit düştü. Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşayan şehidimizin ortaya çıkan düğün görüntülerinde çiftin, aileleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiği görülüyor.
"Geredeli şehidimizin düğün görüntüleri ortaya çıktı. Çiftin düğün görüntülerinde aileleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiği görülüyor."

Gerede'de, 8 günlük evli iken şehit düşen Uzman Çavuş İlhan Sezer’in düğün görüntüleri ortaya çıktı.

8 Ekim günü Derya Sezer ile dünyaevine giren 26 yaşındaki Uzman Çavuş İlhan Sezer, evlendikten 3 gün sonra göreve gitti. Sezer, Hakkari'nin Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışmada şehit düştü.

Hayatının en mutlu günlerinden birini yaşayan şehidimizin ortaya çıkan düğün görüntülerinde çiftin, aileleri ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiği görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.