Geredeli Kaymakam FETÖ'den ihraç edildi

GÜNDEM 09.08.2017 - 09:34, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1598+ kez okundu.
 

Geredeli Kaymakam FETÖ'den ihraç edildi

Geredeli Yaşar Çarkanat FETÖ / PDY soruşturması kapsamında 25 Kasım tarihinde açığa alınmıştı.
Isparta Şarkiraağaç’da kaymakam olarak görev yapan Geredeli Yaşar Çarkanat FETÖ / PDY bağlantısı nedeni ile ihraç edildi. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan 682, 683, 684 ve 685 sayılı 4 yeni Kanun Hükmünde Kararname ile çeşitli kamu kurumlarından 367 kişi ihraç edildi. Son yayımlanan KHK ile Bolu’dan da 9 kişi ihraç edilirken, diğer illerde görev yapan Bolulularda görevlerin atıldılar. Isparta’nın Şarkikaağaç ilçesinde eski Kaymakam Vekili olarak görev yapan ve Geredeli olan Yaşar Çarkanat FETÖ / PDY soruşturması kapsamında 25 Kasım tarihinde açığa alınmıştı. OHAL kapsamında hazırlanan 682, 683, 684 ve 685 sayılı 4 yeni KHK ile Çarkanat bir şok daha yaşadı. Olay gazetesinden Gönül Olutürk'ün haberine göre; İlçede 4 aylık vekalet eden Kaymakam Yaşar Çarkanat yeni yayımlanan KHK ile mesleğinden resmen ihraç edildi.
Geredeli Yaşar Çarkanat FETÖ / PDY soruşturması kapsamında 25 Kasım tarihinde açığa alınmıştı.

Isparta Şarkiraağaç’da kaymakam olarak görev yapan Geredeli Yaşar Çarkanat FETÖ / PDY bağlantısı nedeni ile ihraç edildi.

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan 682, 683, 684 ve 685 sayılı 4 yeni Kanun Hükmünde Kararname ile çeşitli kamu kurumlarından 367 kişi ihraç edildi.

Son yayımlanan KHK ile Bolu’dan da 9 kişi ihraç edilirken, diğer illerde görev yapan Bolulularda görevlerin atıldılar.

Isparta’nın Şarkikaağaç ilçesinde eski Kaymakam Vekili olarak görev yapan ve Geredeli olan Yaşar Çarkanat FETÖ / PDY soruşturması kapsamında 25 Kasım tarihinde açığa alınmıştı. OHAL kapsamında hazırlanan 682, 683, 684 ve 685 sayılı 4 yeni KHK ile Çarkanat bir şok daha yaşadı.

Olay gazetesinden Gönül Olutürk'ün haberine göre; İlçede 4 aylık vekalet eden Kaymakam Yaşar Çarkanat yeni yayımlanan KHK ile mesleğinden resmen ihraç edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.