Gerede'de yasaklar başlıyor!

GÜNDEM 01.12.2017 - 17:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1768+ kez okundu.
 

Gerede'de yasaklar başlıyor!

"Yerel idareciler, ilçe trafiğini düzene sokmak, şehir merkezinde yaya ve trafik güvenliğini sağlamak için yeni bir uygulamanın hayata geçmek üzere olduğunu duyurdu."
İnsanımızın, en yakın adrese bile özel aracı ile gitmek istemesi nedeniyle çoğalan araçlar beraberinde trafik keşmekeşliğini de getiriyordu. Bu tıkanıklığı bir nebze de olsa önleyebilmek adına çeşitli müeyyideler hazırlayan idareciler, yeni bir uygulamanın hayata geçirileceğini duyurdu. Gerede Kaymakamlığı, Gerede Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün oluşturduğu Trafik Komisyonu; ilçe trafiğini düzene sokmak, şehir merkezinde yaya ve trafik güvenliğini sağlamak için yeni bir uygulamanın hayata geçeceğini duyurdu. Uygulanacak düzenleme ile trafiğin en yoğun olduğu güzergâhlardan H. Emin Efendi Caddesi,  Atatürk Bulvarı Alt yol ve Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere ilçenin işlek caddelerinde sağlı-sollu park eden araçların yarattığı keşmekeşin önüne geçilecek. ​Edinilen bilgilere göre; ilçe trafik komisyonu tarafından yapılan düzenlemenin 7 Aralık 2017 Perşembe gününden itibaren yürürlüğe gireceği öğrenildi. Öte yandan bu tarihten itibaren park yasağına uymayan sürücülere ise MOBESE kaydı ve trafik ekiplerince cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Konuya ilişkin mercanmedya.com'a ulaştırılan bilgilere göre; park yasağının uygulanacağı caddeler şu şekilde; Atatürk Bulvarı alt yol yatay park yapılabilecek, caddeye dikey park yapmak yasak. H. Emin Efendi Caddesi İle Turgut Özal Caddesinin kesiştiği noktaya kadar (Gayret Tavukçuluk –Yörem Lokantası istikameti caddenin Güney’i) park yapmak serbest. H. Emin Efendi Caddesi Varol Market-Cumhuriyet Meydanı istikametince yol boyunca (caddenin kuzeyi) park etmek yasak. Cumhuriyet caddesi ile Sakarya caddesinin kesiştiği noktaya kadar (Gayret Tavukçuluk-Çevren Mobilya İstikameti caddenin doğusu) park yasak. Prof. Dr. Necmettin Erbakan caddesinden H. Emin Efendi Caddesi istikametince caddenin batısına park etmek yasak. Sadece İstikbal mobilya karşısındaki park alanına yatay park yapılabilecek. Ayrıca, Seviller Mahallesi Yeni okul sokak ve Cumhuriyet Caddesinden Atatürk Bulvarına çıkışlar yasak, sadece Cumartesi gününe mahsus Yeni okul Sokaktan Atatürk Bulvarına çıkışlar serbest olacak.    
"Yerel idareciler, ilçe trafiğini düzene sokmak, şehir merkezinde yaya ve trafik güvenliğini sağlamak için yeni bir uygulamanın hayata geçmek üzere olduğunu duyurdu."

İnsanımızın, en yakın adrese bile özel aracı ile gitmek istemesi nedeniyle çoğalan araçlar beraberinde trafik keşmekeşliğini de getiriyordu. Bu tıkanıklığı bir nebze de olsa önleyebilmek adına çeşitli müeyyideler hazırlayan idareciler, yeni bir uygulamanın hayata geçirileceğini duyurdu.

Gerede Kaymakamlığı, Gerede Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün oluşturduğu Trafik Komisyonu; ilçe trafiğini düzene sokmak, şehir merkezinde yaya ve trafik güvenliğini sağlamak için yeni bir uygulamanın hayata geçeceğini duyurdu.

Uygulanacak düzenleme ile trafiğin en yoğun olduğu güzergâhlardan H. Emin Efendi Caddesi,  Atatürk Bulvarı Alt yol ve Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere ilçenin işlek caddelerinde sağlı-sollu park eden araçların yarattığı keşmekeşin önüne geçilecek.

​Edinilen bilgilere göre; ilçe trafik komisyonu tarafından yapılan düzenlemenin 7 Aralık 2017 Perşembe gününden itibaren yürürlüğe gireceği öğrenildi. Öte yandan bu tarihten itibaren park yasağına uymayan sürücülere ise MOBESE kaydı ve trafik ekiplerince cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Konuya ilişkin mercanmedya.com'a ulaştırılan bilgilere göre; park yasağının uygulanacağı caddeler şu şekilde;

Atatürk Bulvarı alt yol yatay park yapılabilecek, caddeye dikey park yapmak yasak.

H. Emin Efendi Caddesi İle Turgut Özal Caddesinin kesiştiği noktaya kadar (Gayret Tavukçuluk –Yörem Lokantası istikameti caddenin Güney’i) park yapmak serbest.

H. Emin Efendi Caddesi Varol Market-Cumhuriyet Meydanı istikametince yol boyunca (caddenin kuzeyi) park etmek yasak.

Cumhuriyet caddesi ile Sakarya caddesinin kesiştiği noktaya kadar (Gayret Tavukçuluk-Çevren Mobilya İstikameti caddenin doğusu) park yasak.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan caddesinden H. Emin Efendi Caddesi istikametince caddenin batısına park etmek yasak. Sadece İstikbal mobilya karşısındaki park alanına yatay park yapılabilecek.

Ayrıca, Seviller Mahallesi Yeni okul sokak ve Cumhuriyet Caddesinden Atatürk Bulvarına çıkışlar yasak, sadece Cumartesi gününe mahsus Yeni okul Sokaktan Atatürk Bulvarına çıkışlar serbest olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.