Kural zamanı!

EĞİTİM 20.09.2017 - 16:22, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1607+ kez okundu.
 

Kural zamanı!

"İlçemizde 27 okulda 4 yüz 50 öğretmenle eğitime başlayan ​6 bin 600 öğrenci ilk haftayı bitirmek üzere.."
Üç ay yaz tatilinin ardından ülke genelinde olduğu gibi Geredeli öğrenciler de ders başı yaptı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Gerede Ortaokulu’nda program düzenlendi. Program, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü adına çelenk sunulmasının ardından Gerede Ortaokulu’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gerede Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, her yıl okulların açıldığı ilk hafta kutlanan İlköğretim Haftası Programı ve 2017-2018 öğretim yılı açılış törenini coşkuyla kutladıklarını belirterek; “Bu eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını kazasız belasız bir şekilde devam etmesini başarılı ve faydalı çalışmalarla tamamlanmasını diliyorum” diye konuştu. Edinilen bilgilere göre; ilçemizde 27 okulda 4 yüz 50 öğretmenle beraber ​6 bin 600 de öğrenci bulunuyor. Okulların açılması, tatil rehavetine kapılmış çocuklar için disiplinli bir hayata geçiş anlamına geliyor. Uzmanlar, tatilde sınırsızca kullanılan internetin, okulların açılmasıyla birlikte sınırlandırılması gerektiği belirtiyor ve "internet kullanımına sınır koymanın tam zamanı" diyor. Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi Bağımlılık Merkezi uzmanlarından Uzman Psikolog Olcay Tuna kuralları ise şöyle sıraladı; -Bilgisayar oyunlarının haftanın sadece belli günlerinde oynanması, hafta içinde oyunsuz günlerin olması. -Sosyal medya kullanımının günün belli saatlerinde olması. -Gece belli bir saatten sonra cep telefonunun tamamen kapatılması.
"İlçemizde 27 okulda 4 yüz 50 öğretmenle eğitime başlayan ​6 bin 600 öğrenci ilk haftayı bitirmek üzere.."

Üç ay yaz tatilinin ardından ülke genelinde olduğu gibi Geredeli öğrenciler de ders başı yaptı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Gerede Ortaokulu’nda program düzenlendi. Program, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü adına çelenk sunulmasının ardından Gerede Ortaokulu’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Gerede Milli Eğitim Müdürü Erkan Çetin, her yıl okulların açıldığı ilk hafta kutlanan İlköğretim Haftası Programı ve 2017-2018 öğretim yılı açılış törenini coşkuyla kutladıklarını belirterek; “Bu eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını kazasız belasız bir şekilde devam etmesini başarılı ve faydalı çalışmalarla tamamlanmasını diliyorum” diye konuştu.

Edinilen bilgilere göre; ilçemizde 27 okulda 4 yüz 50 öğretmenle beraber ​6 bin 600 de öğrenci bulunuyor.

Okulların açılması, tatil rehavetine kapılmış çocuklar için disiplinli bir hayata geçiş anlamına geliyor. Uzmanlar, tatilde sınırsızca kullanılan internetin, okulların açılmasıyla birlikte sınırlandırılması gerektiği belirtiyor ve "internet kullanımına sınır koymanın tam zamanı" diyor.

Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi Bağımlılık Merkezi uzmanlarından Uzman Psikolog Olcay Tuna kuralları ise şöyle sıraladı;

-Bilgisayar oyunlarının haftanın sadece belli günlerinde oynanması, hafta içinde oyunsuz günlerin olması.
-Sosyal medya kullanımının günün belli saatlerinde olması.
-Gece belli bir saatten sonra cep telefonunun tamamen kapatılması.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.