İhraç edildiler!

GÜNDEM 20.09.2016 - 09:41, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2129+ kez okundu.
 

İhraç edildiler!

Resmi Gazete’de yer alan üç yeni Kanun Hükmünde Kararname ile on binlerce kişi kamudaki görevlerinden çıkarıldı. Kararnameler kapsamında Gerede'de de görev yapan çok sayıda devlet memuru da meslekten ihraç edildi.
15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün kalkışması sonrası, kamu kurumlarında ki örgüt üyelerinin temizliğine devam ediliyor. Bolu OHAL Bürosu tarafından örgütle ilişkileri tespit edilen 620 kamu görevlisinin açığa alındığı belirtildi. En çok FETÖ'cünun açığa alındığı kurum ise 215 kişi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.    Resmi Gazete’de yer alan üç yeni Kanun Hükmünde Kararname ile on binlerce kişi kamudaki görevlerinden çıkarıldı. Kararnameler kapsamında Bolu’da görev yapan çok sayıda devlet memuru da meslekten ihraç edildi. Gerede’de de pek çok kurumdan çok sayıda kişi meslekten ve çalıştığı kurumdan çıkartıldı. İşte merak edilen o liste; DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Remzi Öğür Müezzin Kayyım Gerede SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Betül Kahraman Ebe Gerede Ersin Ekinci Sağ. Teknikeri Gerede MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Adem Babutcu Öğretmen Gerede Ahmet Güler Öğretmen Gerede Ali Ülker Öğretmen Gerede Cumhur Buyruk Öğretmen Gerede Ebucendel Altunışık Öğretmen Gerede Erdem Açan Öğretmen Gerede Gönül Özden Öğretmen Gerede Gülhanım Çalışır Öğretmen Gerede Hakan İpekli Öğretmen Gerede Hakan Küçük Öğretmen Gerede Hatice Çağlın Öğretmen Gerede İbrahim Ulus Öğretmen Gerede İlknur Coşkun Öğretmen Gerede Lütfullah Sarıoğlu Öğretmen Gerede Mevlüt Gümüş Öğretmen Gerede Mustafa Autun Öğretmen Gerede Nihat Çağlın Öğretmen Gerede Selamı Peker Öğretmen Gerede Süleyman Orhan Öğretmen Gerede Yeliz Aksoy Öğretmen Gerede Yusuf Yüzden Öğretmen Gerede ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Hakan Çakır Öğretim Görevlisi Gerede Meslek Yüksekokul
Resmi Gazete’de yer alan üç yeni Kanun Hükmünde Kararname ile on binlerce kişi kamudaki görevlerinden çıkarıldı. Kararnameler kapsamında Gerede'de de görev yapan çok sayıda devlet memuru da meslekten ihraç edildi.

15 Temmuz tarihinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün kalkışması sonrası, kamu kurumlarında ki örgüt üyelerinin temizliğine devam ediliyor. Bolu OHAL Bürosu tarafından örgütle ilişkileri tespit edilen 620 kamu görevlisinin açığa alındığı belirtildi. En çok FETÖ'cünun açığa alındığı kurum ise 215 kişi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. 
 
Resmi Gazete’de yer alan üç yeni Kanun Hükmünde Kararname ile on binlerce kişi kamudaki görevlerinden çıkarıldı. Kararnameler kapsamında Bolu’da görev yapan çok sayıda devlet memuru da meslekten ihraç edildi.

Gerede’de de pek çok kurumdan çok sayıda kişi meslekten ve çalıştığı kurumdan çıkartıldı.

İşte merak edilen o liste;

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
Remzi Öğür Müezzin Kayyım Gerede

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Betül Kahraman Ebe Gerede
Ersin Ekinci Sağ. Teknikeri Gerede

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Adem Babutcu Öğretmen Gerede
Ahmet Güler Öğretmen Gerede
Ali Ülker Öğretmen Gerede
Cumhur Buyruk Öğretmen Gerede
Ebucendel Altunışık Öğretmen Gerede
Erdem Açan Öğretmen Gerede
Gönül Özden Öğretmen Gerede
Gülhanım Çalışır Öğretmen Gerede
Hakan İpekli Öğretmen Gerede
Hakan Küçük Öğretmen Gerede
Hatice Çağlın Öğretmen Gerede
İbrahim Ulus Öğretmen Gerede
İlknur Coşkun Öğretmen Gerede
Lütfullah Sarıoğlu Öğretmen Gerede
Mevlüt Gümüş Öğretmen Gerede
Mustafa Autun Öğretmen Gerede
Nihat Çağlın Öğretmen Gerede
Selamı Peker Öğretmen Gerede
Süleyman Orhan Öğretmen Gerede
Yeliz Aksoy Öğretmen Gerede
Yusuf Yüzden Öğretmen Gerede

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Hakan Çakır Öğretim Görevlisi Gerede Meslek Yüksekokul

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.