Gerede'de kar ulaşımı yavaşlattı

YAŞAM 14.03.2017 - 16:59, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2505+ kez okundu.
 

Gerede'de kar ulaşımı yavaşlattı

TEM ve D-100 Karayolu'nda lapa lapa yağen kar nedeniyle ulaşım yavaşladı.
Gerede'de kar yağışı etkili oldu. TEM ve D-100 Karayolu'nda lapa lapa yağen kar nedeniyle ulaşım yavaşladı. Sabah saatlerinde itibaren yağmur yağışı etkili olurken, Gerede'ye kar yağdı. TEM ve D-100 Karayolu'nun Gerede kesiminde lapa lapa yağan kar ile birlikte yeşil alanlar beyaza büründü. Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ekipleri karın zeminde etkili olmaması için güzergahta tuzlama çalışması yaptı.
TEM ve D-100 Karayolu'nda lapa lapa yağen kar nedeniyle ulaşım yavaşladı.

Gerede'de kar yağışı etkili oldu. TEM ve D-100 Karayolu'nda lapa lapa yağen kar nedeniyle ulaşım yavaşladı.

Sabah saatlerinde itibaren yağmur yağışı etkili olurken, Gerede'ye kar yağdı. TEM ve D-100 Karayolu'nun Gerede kesiminde lapa lapa yağan kar ile birlikte yeşil alanlar beyaza büründü.

Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ekipleri karın zeminde etkili olmaması için güzergahta tuzlama çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.