Otomobil TIR’a çarptı: 5 Yaralı

ASAYİŞ 04.12.2017 - 14:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1533+ kez okundu.
 

Otomobil TIR’a çarptı: 5 Yaralı

"TEM Otoyolu Bolu kesiminde, bir otomobil TIR’a çarptı. Kaza sonucu 2’si ağır 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı."
TEM Otoyolu’nda seyir halindeki TIR’a arkadan çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı. Kazada yaralanan 5 yaşındaki Nilda Acarer ambulansın içinde ‘Annem ölmez değil mi?’ diyerek gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı. Yansıyan bilgilerdeki iddialara göre, saat 18.00 sıralarında TEM Otoyolu’nun Yeniçağa mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine giden Gökhan Yücel yönetimindeki 06 AAZ 827 plakalı otomobil, aynı yöne seyir halindeki Cengin Güler’in kullandığı 41 UT 755 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile birlikte araçta bulunan Mehtap Yücel, İlkay, Rabia ve Nilda Acarer yaralandı. Kaza sonrası ambulansa bindirilen 5 yaşındaki Nilda Acarer, başka bir ambulansla hastaneye kaldırılan annesi Rabia Acarer için ‘Anneme bir şey olmaz değil mi? Annem ölmez değil mi?’ diyerek gözyaşı döktü. Küçük Nilda’yı aynı ambulansta bulunan babası İlkay Acarer, ellerini tutup, ‘Korkma kızım, annen iyi’ diyerek teselli etti. TIR’ın altına giren otomobilin sürücü ile araçtaki Mehtap Yücel, İlkay, Nilda ve Rabia Acarer yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle 3 şeritli olan TEM’in tek şeridi trafiğe kapatılırken, araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normal akışına döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    
"TEM Otoyolu Bolu kesiminde, bir otomobil TIR’a çarptı. Kaza sonucu 2’si ağır 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı."

TEM Otoyolu’nda seyir halindeki TIR’a arkadan çarpan otomobildeki 5 kişi yaralandı.
Kazada yaralanan 5 yaşındaki Nilda Acarer ambulansın içinde ‘Annem ölmez değil mi?’ diyerek gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.


Yansıyan bilgilerdeki iddialara göre, saat 18.00 sıralarında TEM Otoyolu’nun Yeniçağa mevkiinde meydana geldi.

Ankara istikametine giden Gökhan Yücel yönetimindeki 06 AAZ 827 plakalı otomobil, aynı yöne seyir halindeki Cengin Güler’in kullandığı 41 UT 755 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ile birlikte araçta bulunan Mehtap Yücel, İlkay, Rabia ve Nilda Acarer yaralandı.


Kaza sonrası ambulansa bindirilen 5 yaşındaki Nilda Acarer, başka bir ambulansla hastaneye kaldırılan annesi Rabia Acarer için ‘Anneme bir şey olmaz değil mi? Annem ölmez değil mi?’ diyerek gözyaşı döktü. Küçük Nilda’yı aynı ambulansta bulunan babası İlkay Acarer, ellerini tutup, ‘Korkma kızım, annen iyi’ diyerek teselli etti.


TIR’ın altına giren otomobilin sürücü ile araçtaki Mehtap Yücel, İlkay, Nilda ve Rabia Acarer yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle 3 şeritli olan TEM’in tek şeridi trafiğe kapatılırken, araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normal akışına döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.