Bu otomobilden sağ çıktı!

ASAYİŞ 11.12.2017 - 14:11, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2305+ kez okundu.
 

Bu otomobilden sağ çıktı!

"Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı..."
TEM otoyolu Yeniçağa gişelerine 100 metre kala meydana gelen trafik kazasında otomobil ile karayollarına ait kamyonet çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda; TEM otoyolu Ankara istikametinde seyir eden Ali Tekin B yönetimindeki 34 SD 42.. plakalı otomobil ile yine aynı istikamette seyir eden Veysel B yönetimindeki karayollarına ait 25 AG 5.. plakalı kamyonet çarpıştı. Araçlar öyle şiddetli çarpıştılar ki otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü Ali Tekin B, hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu. Yine kazada kamyonet sürücüsü Veysel B ile kamyonette bulunan ve karayolu personeli oldukları öğrenilen Mustafa E, Ceyhun D ve Zeki Ö’da yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
"Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı..."

TEM otoyolu Yeniçağa gişelerine 100 metre kala meydana gelen trafik kazasında otomobil ile karayollarına ait kamyonet çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda; TEM otoyolu Ankara istikametinde seyir eden Ali Tekin B yönetimindeki 34 SD 42.. plakalı otomobil ile yine aynı istikamette seyir eden Veysel B yönetimindeki karayollarına ait 25 AG 5.. plakalı kamyonet çarpıştı.

Araçlar öyle şiddetli çarpıştılar ki otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobil sürücüsü Ali Tekin B, hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu.
Yine kazada kamyonet sürücüsü Veysel B ile kamyonette bulunan ve karayolu personeli oldukları öğrenilen Mustafa E, Ceyhun D ve Zeki Ö’da yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.