'Ek işim değil, tek işim olacak'

YAŞAM 04.03.2019 - 11:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2631+ kez okundu.
 

'Ek işim değil, tek işim olacak'

"Yahya Renkli; "Sizlerin fikir ve önerilerine daima açık ve çözüm odakllı hizmet vereceğim."
Demirciler Mahallemizin Saygıdeğer Sakinleri ve Değerli Komşularım. Allahın izniyle 2019 Yerel Seçimlerinde mahallemize en iyi şekilde hizmet etmek için Muhtar adayı oldum. Mahallemiz yıllardır ihmal edildi ve gerekli hizmeti alamadı. Sizlerle konuşarak,istişare ederek yapılması gereken tüm hizmetleri beraber karar vererek el ele yapacağız ve bunların takipçişi olacağıma söz veriyorum. Sizlerin fikir ve önerilerine daima açık ve çözüm odakllı hizmet vereceğim. Demirciler Mahallesinin bir evladı ve kardeşiniz olarak her daim ulaşabileceğiniz bir MUHTAR olacağım. Sizlere daha iyi hizmet edebilmek için MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL TEK İŞİM OLACAK. Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım. DEMİRCİLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI YAHYA RENKLİ
"Yahya Renkli; "Sizlerin fikir ve önerilerine daima açık ve çözüm odakllı hizmet vereceğim."

Demirciler Mahallemizin Saygıdeğer Sakinleri ve Değerli Komşularım.

Allahın izniyle 2019 Yerel Seçimlerinde mahallemize en iyi şekilde hizmet etmek için Muhtar adayı oldum. Mahallemiz yıllardır ihmal edildi ve gerekli hizmeti alamadı.
Sizlerle konuşarak,istişare ederek yapılması gereken tüm hizmetleri beraber karar vererek el ele yapacağız ve bunların takipçişi olacağıma söz veriyorum.

Sizlerin fikir ve önerilerine daima açık ve çözüm odakllı hizmet vereceğim. Demirciler Mahallesinin bir evladı ve kardeşiniz olarak her daim ulaşabileceğiniz bir MUHTAR olacağım.

Sizlere daha iyi hizmet edebilmek için MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL TEK İŞİM OLACAK.
Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım.

DEMİRCİLER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI
YAHYA RENKLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.