Bu şenlik, başka şenlik!..

YAŞAM 08.05.2019 - 10:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2686+ kez okundu.
 

Bu şenlik, başka şenlik!..

"Gerede Fen Lisesi'nin okul bahçesi ile etrafındaki boş alana da taşan şenlik, katılımcılara ve davetlilere neşeli anlar yaşattı."
Gerede Fen Lisesi, bahar şenlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenledi. Mini bir konserler de şenlenen uçurtma şenliği hayli renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Gerede Fen Lisesi'nin okul bahçesi ile etrafındaki boş alana da taşan şenlik, katılımcılara ve davetlilere neşeli anlar yaşattı. Önceki günlerde ilçemiz esnaflarından Procom Kırtasiye sponsorluğunda düzenlenen uçurtma şenliğinde 150 adet uçurtma dağıtılırken; öğrencilere de 500 lira değerinde kitap hediye çeki verildi. Procom Kırtasiye'nin destekleri ile can bulan Uçurtma Şenliği; çeşitli oyunlar ve etkinliklerin yanısıra okulun müzik öğretmeni Betül Coşkun'un verdiği konserle sona erdi. Hayli ilgi bulan şenlik bitiminde yüzlerde oluşan tebessümler, programın seneye de devam etmesini ister nitelikteydi.
"Gerede Fen Lisesi'nin okul bahçesi ile etrafındaki boş alana da taşan şenlik, katılımcılara ve davetlilere neşeli anlar yaşattı."

Gerede Fen Lisesi, bahar şenlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenledi. Mini bir konserler de şenlenen uçurtma şenliği hayli renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Gerede Fen Lisesi'nin okul bahçesi ile etrafındaki boş alana da taşan şenlik, katılımcılara ve davetlilere neşeli anlar yaşattı.

Önceki günlerde ilçemiz esnaflarından Procom Kırtasiye sponsorluğunda düzenlenen uçurtma şenliğinde 150 adet uçurtma dağıtılırken; öğrencilere de 500 lira değerinde kitap hediye çeki verildi.

Procom Kırtasiye'nin destekleri ile can bulan Uçurtma Şenliği; çeşitli oyunlar ve etkinliklerin yanısıra okulun müzik öğretmeni Betül Coşkun'un verdiği konserle sona erdi.

Hayli ilgi bulan şenlik bitiminde yüzlerde oluşan tebessümler, programın seneye de devam etmesini ister nitelikteydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.