Kuruluş yıldönümü kutlandı

GÜNDEM 12.04.2017 - 16:15, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2642+ kez okundu.
 

Kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü sebebi ile Gerede İlçe Polis Teşkilatı program tertip etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü nedeni ile Gerede İlçe Polis Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’nda bir tören düzenledi. Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü sebebi ile Gerede İlçe Polis Teşkilatı kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’nda bir çelenk koyma töreni düzenledi. Sabah saatlerinde Gerede Polis Teşkilatı’nın katılımları ile gerçekleşen tören şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından da İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın ardından polis teşkilatı adına görevli polisler Atatürk heykeli önüne çelenk koydu. Törene; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Garnizon Komutanı Arif Haktan Doğan, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve daire amirleri katıldı. Törenin ardından Gerede İlçe Polis Teşkilatı, kurum amirlerini ziyaret ederek, iadeyi ziyaretleri kabul etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü sebebi ile Gerede İlçe Polis Teşkilatı program tertip etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü nedeni ile Gerede İlçe Polis Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’nda bir tören düzenledi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü sebebi ile Gerede İlçe Polis Teşkilatı kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’nda bir çelenk koyma töreni düzenledi.

Sabah saatlerinde Gerede Polis Teşkilatı’nın katılımları ile gerçekleşen tören şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından da İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın ardından polis teşkilatı adına görevli polisler Atatürk heykeli önüne çelenk koydu.

Törene; Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Garnizon Komutanı Arif Haktan Doğan, Belediye Başkanı Mustafa Allar ve daire amirleri katıldı. Törenin ardından Gerede İlçe Polis Teşkilatı, kurum amirlerini ziyaret ederek, iadeyi ziyaretleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.