Yolcular ölümden döndü!..

YAŞAM 24.05.2018 - 13:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 3152+ kez okundu.
 

Yolcular ölümden döndü!..

"Bolu’dan Gerede’ye giden yolcu minibüsü, Çaydurt’u geçtikten hemen sonra Karayolları’na ait greydere çarptı. Kazada, 10 kişi yaralandı."
Gerede Bolu arası yolcu taşımacılığı yapan minibüs, yolun sol şeridine arıza nedeniyle bırakılan iş makinesine arkadan çarptı. Bolu’dan Gerede’ye giden yolcu minibüsü Çaydurt’u geçtikten hemen sonra Karayolları’na ait greydere çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı. Kaza bu sabah D-100 Karayolu Rüzgarlar Köyü Mevkii’nde meydana geldi. Bolu Gerede arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs, aynı yönde ilerleyen karayolları’na ait iş makinesine arkadan çarptı. Görgü tanıklarının ifadelerindeki iddialara göre; Karayolları’na ait greyder sağ şeritte ilerlerken, kürüme bıçağı düşerek sürtünmeye başladı ve aracın kontrolden çıkmasına neden oldu. Sürücüsünün kontrol edemediği greyder yolun ortasına geçti. Bu sırada arkadan gelen yolcu minibüsü greyderi son anda fark ederek duramadı ve greydere arkadan çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı. Yaralı yolcular, ihbarla gelen sağlık görevlilerince olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Minibüste bulunan yolcuların bir çoğunun Gerede ve Yeniçağa'da çeşitli kurumlarda çalışan personel oldukları öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralıların isimleri; Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hatice Nur Kayıkçı, Sercan Şengüleç, Oğuz Yılmaz, Mehmet Sezgin, Sena Güncan, Murat Gülen, Canan Arslan, Özlem Kağan, Nurcan Kutlu Habek ve Merve Okçu’nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
"Bolu’dan Gerede’ye giden yolcu minibüsü, Çaydurt’u geçtikten hemen sonra Karayolları’na ait greydere çarptı. Kazada, 10 kişi yaralandı."

Gerede Bolu arası yolcu taşımacılığı yapan minibüs, yolun sol şeridine arıza nedeniyle bırakılan iş makinesine arkadan çarptı.

Bolu’dan Gerede’ye giden yolcu minibüsü Çaydurt’u geçtikten hemen sonra Karayolları’na ait greydere çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı.

Kaza bu sabah D-100 Karayolu Rüzgarlar Köyü Mevkii’nde meydana geldi. Bolu Gerede arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüs, aynı yönde ilerleyen karayolları’na ait iş makinesine arkadan çarptı.

Görgü tanıklarının ifadelerindeki iddialara göre; Karayolları’na ait greyder sağ şeritte ilerlerken, kürüme bıçağı düşerek sürtünmeye başladı ve aracın kontrolden çıkmasına neden oldu. Sürücüsünün kontrol edemediği greyder yolun ortasına geçti. Bu sırada arkadan gelen yolcu minibüsü greyderi son anda fark ederek duramadı ve greydere arkadan çarptı. Kazada 10 kişi yaralandı.

Yaralı yolcular, ihbarla gelen sağlık görevlilerince olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Minibüste bulunan yolcuların bir çoğunun Gerede ve Yeniçağa'da çeşitli kurumlarda çalışan personel oldukları öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yaralıların isimleri;

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hatice Nur Kayıkçı, Sercan Şengüleç, Oğuz Yılmaz, Mehmet Sezgin, Sena Güncan, Murat Gülen, Canan Arslan, Özlem Kağan, Nurcan Kutlu Habek ve Merve Okçu’nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.