O kanun hakkında bilgilendirecekler

GÜNDEM 07.10.2016 - 14:45, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1683+ kez okundu.
 

O kanun hakkında bilgilendirecekler

Gerede TSO, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin kanun hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, sanayicilere yönelik "6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenliyor. Gerede TSO, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin kanun hakkında  bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğini duyurdu. 19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren "6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında hem iş dünyasını hem de kamuoyunu aydınlatmak isteyen Gerede TSO yönetimi, ilgili vatandaşları programa davet etti. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenleneceği duyurulan programa; Bolu il Defterdarı Zekai Dede ve ekibi ile SGK il Müdürü Erhan Çavuş katılacak. 12 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’te başlayacak olan bilgilendirme toplantısında, bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanununun detayları anlatılacak. Sosyal Güvenlik kurumuna olan borçlar, vergi borçları, stok affı, matrah artırımı gibi detayları olan bu önemli bilgilendirme toplantısına Gerede TSO üyeleri, esnaflar ve ilçe halkı davet edildi. Oda tarafından yapılan açıklamada; “Önemli bilgilerin verileceği bu toplantıyı kaçırmayalım,” ifadeleri kullanıldı.
Gerede TSO, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin kanun hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, sanayicilere yönelik "6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Gerede TSO, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin kanun hakkında  bilgilendirme toplantısı gerçekleştireceğini duyurdu.

19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren "6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında hem iş dünyasını hem de kamuoyunu aydınlatmak isteyen Gerede TSO yönetimi, ilgili vatandaşları programa davet etti.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenleneceği duyurulan programa; Bolu il Defterdarı Zekai Dede ve ekibi ile SGK il Müdürü Erhan Çavuş katılacak.

12 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’te başlayacak olan bilgilendirme toplantısında, bazı alacakların yeniden yapılandırılması kanununun detayları anlatılacak.

Sosyal Güvenlik kurumuna olan borçlar, vergi borçları, stok affı, matrah artırımı gibi detayları olan bu önemli bilgilendirme toplantısına Gerede TSO üyeleri, esnaflar ve ilçe halkı davet edildi. Oda tarafından yapılan açıklamada; “Önemli bilgilerin verileceği bu toplantıyı kaçırmayalım,” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.