Gerede'de yevmiyeli kurs açtılar

EKONOMİ 28.06.2018 - 14:56, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 1670+ kez okundu.
 

Gerede'de yevmiyeli kurs açtılar

" Katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 25.00 TL yevmiye de verilecek olan girişimcilik eğitimi için son başvuru tarihini 04 Temmuz 2018 olduğu duyurulurken, başvuruların online yapılması gerekiyor."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenleniyor. Programa, yeni iş kurmayı düşünen, hedefleri olan ama ekonomik birikimi yetersiz olan kadın ve gençler eğitime davet edildi. Katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 25.00 TL yevmiye de verilecek. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası girişimcilik eğitimi için son başvuru tarihini 04 Temmuz 2018 olarak duyururken, grubun 25 kişiden oluşacağı ve başvuruların ise online yapılması gerektiği belirtildi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenleniyor. 9-10-11-12 Temmuz ve 23-24-25-26 Temmuz günleri olmak üzere iki etapta 4’er tam gün sürecek olan uygulamalı girişimcilik eğitimi için yeni iş kurmayı düşünen, hedefleri olan ama ekonomik birikimi yetersiz olan kadın ve gençler eğitime davet edildi. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda yapılacak olan eğitim 25 kişiden oluşacak olup, başvuruların online yapılması gerekiyor. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin, KOSGEB tarafından verilecek sertifikayla yapacakları iş planlarının kabulü halinde 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar sıfır faizsiz kredi desteğinden yararlanabilecek. Katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 25.00 TL yevmiyede verilecek. 1.grup için son başvuru tarihi 04 Temmuz 2018 olarak belirtilirken 2.grup için ise 18 Temmuz 2018 olarak belirtildi. Eğitim sonrası belge almaya hak kazananların alacakları destek detaylarında ise, yeni girişimci desteğine bu program kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan girişimcilerin kurdukları işletmeler ile İŞGEM’de yer alan İşletmeler (sahip veya ortaklarının uygulamalı girişimcilik eğitimine katılım şartı aranmaksızın) başvurabilir.
" Katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 25.00 TL yevmiye de verilecek olan girişimcilik eğitimi için son başvuru tarihini 04 Temmuz 2018 olduğu duyurulurken, başvuruların online yapılması gerekiyor."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenleniyor. Programa, yeni iş kurmayı düşünen, hedefleri olan ama ekonomik birikimi yetersiz olan kadın ve gençler eğitime davet edildi. Katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 25.00 TL yevmiye de verilecek.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası girişimcilik eğitimi için son başvuru tarihini 04 Temmuz 2018 olarak duyururken, grubun 25 kişiden oluşacağı ve başvuruların ise online yapılması gerektiği belirtildi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenleniyor. 9-10-11-12 Temmuz ve 23-24-25-26 Temmuz günleri olmak üzere iki etapta 4’er tam gün sürecek olan uygulamalı girişimcilik eğitimi için yeni iş kurmayı düşünen, hedefleri olan ama ekonomik birikimi yetersiz olan kadın ve gençler eğitime davet edildi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda yapılacak olan eğitim 25 kişiden oluşacak olup, başvuruların online yapılması gerekiyor. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin, KOSGEB tarafından verilecek sertifikayla yapacakları iş planlarının kabulü halinde 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar sıfır faizsiz kredi desteğinden yararlanabilecek. Katılımcılara İŞKUR tarafından günlük 25.00 TL yevmiyede verilecek.

1.grup için son başvuru tarihi 04 Temmuz 2018 olarak belirtilirken 2.grup için ise 18 Temmuz 2018 olarak belirtildi. Eğitim sonrası belge almaya hak kazananların alacakları destek detaylarında ise, yeni girişimci desteğine bu program kapsamında uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan girişimcilerin kurdukları işletmeler ile İŞGEM’de yer alan İşletmeler (sahip veya ortaklarının uygulamalı girişimcilik eğitimine katılım şartı aranmaksızın) başvurabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.