Geredeliler, külliye'de!..

GÜNDEM 29.03.2018 - 15:12, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2447+ kez okundu.
 

Geredeliler, külliye'de!..

"Külliye’de gerçekleştirilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu Tanıtım Toplantısı'na Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri ve Genel Sekreter’den oluşan bir heyet katıldı."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Bakanlar ve TOBB Başkanı M.Rifat Hizarcıklıoğılu’nun katıldığı YOİKK Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen YOİKK Toplantısına Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri ve Genel Sekreter’den oluşan bir heyetle katıldı. Başbakanı Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Bakanlar ve TOBB Başkanı M.Rifat Hizarcıklıoğılu’nun katıldığı Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Dünya ülkeleri 'bir tane yatırım ortamı reformunu nasıl yapacağız' diye düşünürken, hükümetimizin kararlı adımlarıyla biz 100 reformu birden hayata geçiriyoruz" dedi. Hisarcıklıoğlu, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) tanıtım toplantısındaki konuşmasında, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi. Başbakan Binali Yıldırım ise konuşmasında bu yıl sonuna kadar vatandaş-devlet arasındaki her türlü işin e-devlet üzerinden yapılacağını belirterek, "Bürokrasiyle, bürokratla karşı karşıya gelmeden her işinizi yapabilirsiniz. Yani bürokrasi 'tuş' oluyor, tuşa basacaksınız işinizi yapacaksınız" dedi. Başbakan Yıldırım, artık şirket kurmak için il ve ilçelerde ticaret sicil müdürlüklerine başvurulacağını bildirerek, "Daha önce noterlere de gidiliyordu. Şimdi artık ticaret sicil müdürlerinde bu iş yapılacak. Bunun ne faydası var? 2 bin 250 lira veriyordunuz, şimdi 650 lira vereceksiniz, en büyük faydası bu. Maliyeti 3'te birinin altına düştü. Bu önemli bir unsur, biraz noterlerimiz üzüldü ama onlara yapacak iş her zaman var." dedi.
"Külliye’de gerçekleştirilen Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Koordinasyon Kurulu Tanıtım Toplantısı'na Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri ve Genel Sekreter’den oluşan bir heyet katıldı."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Bakanlar ve TOBB Başkanı M.Rifat Hizarcıklıoğılu’nun katıldığı YOİKK Toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen YOİKK Toplantısına Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri ve Genel Sekreter’den oluşan bir heyetle katıldı.

Başbakanı Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Bakanlar ve TOBB Başkanı M.Rifat Hizarcıklıoğılu’nun katıldığı Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Dünya ülkeleri 'bir tane yatırım ortamı reformunu nasıl yapacağız' diye düşünürken, hükümetimizin kararlı adımlarıyla biz 100 reformu birden hayata geçiriyoruz" dedi.

Hisarcıklıoğlu, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) tanıtım toplantısındaki konuşmasında, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Başbakan Binali Yıldırım ise konuşmasında bu yıl sonuna kadar vatandaş-devlet arasındaki her türlü işin e-devlet üzerinden yapılacağını belirterek, "Bürokrasiyle, bürokratla karşı karşıya gelmeden her işinizi yapabilirsiniz. Yani bürokrasi 'tuş' oluyor, tuşa basacaksınız işinizi yapacaksınız" dedi.

Başbakan Yıldırım, artık şirket kurmak için il ve ilçelerde ticaret sicil müdürlüklerine başvurulacağını bildirerek, "Daha önce noterlere de gidiliyordu. Şimdi artık ticaret sicil müdürlerinde bu iş yapılacak. Bunun ne faydası var? 2 bin 250 lira veriyordunuz, şimdi 650 lira vereceksiniz, en büyük faydası bu. Maliyeti 3'te birinin altına düştü. Bu önemli bir unsur, biraz noterlerimiz üzüldü ama onlara yapacak iş her zaman var." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.